Obiecte decorative practice pentru Craciun

Obiecte decorative practice de Craciun.

Top 3 obiecte decorative practice pentru Craciun

Daca pana acum am vorbit despre decoratiuni de Craciun in general, astazi m-am gandit sa fac un top 3 obiecte decorative practice pentru Craciun. De ce am ales sa vorbesc despre obiecte practice? Pentru ca trebuie sa recunoastem, simplele decoratiuni nu sunt de ajuns.

Uneori, avem nevoie si de anumite obiecte care sa fie si placute la aspect, in ton cu sarbatoarea, dar si practice, pentru a ne ajuta in bucatarie. Iata care sunt obiectele decorative practice pentru Craciun pe care le consider eu ca fiind potrivite pentru orice gospodarie.

1. Un set de solnite de Craciun

Solnitele sunt practice si se gasesc, de cele mai multe ori, pe masa din bucatarie. Le poti schimba acum cu unele in spiritul sarbatorilor de iarna. Toti membrii familiei vor observa acest lucru, bucurandu-se ca ai adus atmosfera festiva chiar si in bucatarie. Aceste solnite nu sunt numai practice, ci si adorabile!

Obiecte decorative practice de Craciun.

2. Un bol mare cu capac

Sa va spun de ce m-am oprit asupra acestui bol. In primul rand, este extrem de spatios, iar in al doilea rand, culoarea intensa si modelul acestuia te fac sa te gandesti instant la sarbatori. Imi si imaginez cum as putea sa il umplu cu bomboane de pom si apoi sa servesc colindatorii, rasplatindu-i pentru colindele frumoase! 🙂 Sunt sigura ca ar fi si ei incantati de aceasta servire!

Citeste si:  Idei de cadouri de martisor

Obiecte decorative practice pentru Craciun.

Obiecte decorative practice pentru Craciun.

3. Un suport de lumanare deosebit

Lumanarile creeaza o atmosfera linistitoare in casa. Daca acestea sunt parfumate, cu atat mai bine. Un suport de lumanare care contribuie la atmosfera relaxanta este cel pe care am ales sa vi-l prezint.

Datorita decupajelor in forma de stea, acest suport va lumina frumos intreaga camera, oferind un joc de lumini. Modelul este si el adorabil! Acest suport de lumanare isi va gasi loc oriunde in casa.

Obiecte decorative practice pentru Craciun.

Obiecte decorative practice pentru Craciun.

 Pentru alte articole similare in care vorbesc despre decoratiuni de Craciun, click Aici si Aici!

Viziteaza magazinul nostru online, la sectiunea de cadouri si decoratiuni de craciun pentru a comanda! Suna la numaruld e telefon al magazinului: 0785232325, pentru confirmarea stocului!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Cadouri decoratiuni de Craciun
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *