O rama foto de familie potrivita

O rama foto de familie potrivita

Amintirile noastre sunt cel mai frumos cadou pe care ni-l ofera timpul. Fiecare secunda petrecuta alaturi de cei dragi merita pastrata intr-un loc special din sufletul nostru si retraita la un moment dat prin intermediul memoriei noastre. Nimic nu este mai frumos decat sa strangi amintiri frumoase si clipe de neuitat pe care sa le poti evoca mai apoi, atunci cand te afli intr-un moment greu.Rama de fotografie FAMILY.
Din fericire insa, cu totii pastram astfel de amintiri in inimile noastre, iar multe dintre ele sunt adesea imortalizate intr-o fotografie. Vacante, excursii, sarbatori, zile de nastere – toate aceste momente inedite se regasesc intr-un album de fotografii pus bine intr-un sertar din dulapul nostru cu amintiri. Album foto in cutie de lemn
Totusi, cateva dintre aceste fotografii au o insemnatate mai mare pentru noi si exprima mult mai multe lucruri decat imaginea noastra din momentul respectiv. Ele sunt cele care vor fi inramate si expuse mereu privirilor tuturor musafirilor nostri. Putem spune chiar ca aceste fotografii sunt “alesele”. Ne mandrim cu ele si tocmai din acest motiv dorim le tinem mereu la vedere.

Rama foto Family.

Rama foto de familie cu spatii pentru fotografii de dimensiuni diferite

O rama foto de familie potrivita pentru aceste fotografii nu doar ca le va scoate in evidenta, ci le va mari si importanta, atat pentru noi, cat si pentru ceilalti. O rama foto potrivita este acea rama care, in functie de contextul in care a fost facuta fotografia, va sti cum sa puna in lumina substratul momentului imortalizat si ii va da un contur atat de intens incat acesta va prinde viata de fiecare data cand ne indreptam privirea asupra lui. Rama foto cu amprenta bebelusului Rama foto cu amprenta bebelusului

Asadar, in cazul in care te-ai intrebat vreodata de ce iubim ramele foto, raspunsul tau este aici. Le iubim pentru rolul si aspectul lor, pentru ca au grija sa ne aminteasca de momentele frumoase pe care le-am petrecut alaturi de cei dragi. Putem spune chiar ca, daca timpul ne face cadou amintirile, noi ii daruim vesnicia prin ramele foto.

Citeste si:  Cum stergem o oglinda de baie

Rama foto antichizataRama foto clasica pentru birou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *