Modele inedite de ceasuri cadou pentru birou


Trei modele inedite de ceasuri cadou pentru birou

Timpul este cea mai importanta resursa pe care o avem, intrucat este singura valoare care nu poate fi returnata, imprumutata, oferita avans sau sa fie recuperata. Se spune ca oamenii care au inteles ca trebuie sa pretuiasca si sa valorifice timpul, sunt oamenii care se bucura cu adevarat de succes si care au o viata fericita. De aceea, atat celor care iubesc timpul, cat si celor care inca mai au de furca cu el, este o alegere inteleapta sa le oferim ceasuri cadou pentru birou.

ceasuri cadou pentru birou
Desi au o functie standard, aceea de a indica ora, atunci cand alegem sa oferim ceasuri cadou, ne putem orienta catre anumite modele care sa serveasca si drept obiecte decorative, astfel incat sa aduca un plus de personalitate oricarei incaperi. Biroul poate fi adessea un obiect de mobilier banal si obositor, pe care se afla instrumentele de lucru. De aceea, un cadou minunat poate fi un ceas de birou realizat in diverse forme si marimi, astfel incat acesta sa inveseleasca si sa infrumuseteze orice birou.


Pentru pasionatii de fotografie, este important sa aiba intotdeauna cea mai buna camera foto, dar si sa surprinda cadrul perfect la momentul potrivit. De aceea, atunci cand cautati ceasuri cadou pentru fotografi, fotomodele sau pur si simplu pasionati de fotografiile reusite, va puteti orienta atentia catre ceasul de birou aparat foto. Acest ceas este copia fidela a unui aparat foto vechi, vintage, iar cifrele romane de pe cadranul sau ofera o nota de autenticitate stilului in care este realizat. Ceasul de birou aparat foto poate fi asezat pe birou, dar si pe noptiera de langa pat sau pe etajera din living.

Citeste si:  Corabia bogatiei remediu feng shui

Recolta bogata este rezultatul unei muncii constiincioase a agricultorului harnic. De asemenea, in trecut, oamenii care detineau o mosie sau o ferma cu animale si pamant de arat, erau considerati bogati. Ca simbol al bogatiei, abundentei si harniciei, puteti alege un ceas de birou in forma de tractor vechi, al carui model vintage va aduce o nota de eleganta oricarei incaperi.

ceas locomotiva ceasuri cadou pentru birou

Ceas de birou locomotiva vintage

Pentru pasionatii de calatorii, inovator si clasic, in acelasi timp, puteti alege un ceas in forma de locomotiva veche, care poate aduce un plus de eleganta atat biroului, cat si bibliotecii. Ceasul acesta ne aminteste de locomotivele cu aburi care circulau cu o suta de ani in urma. Cei nostalgici sau pasionati pentru antichitati vor aprecia la maxim un ceas locomotiva veche.

De asemenea, un ceas in forma de locomotiva este potrivit si pentru camera copilului, datorita formei care imita fidel o locomotiva de jucarie.

ceasuri-cadou-pentru-birou (1)

Atunci cand oferiti ceasuri cadou pentru birou, va puteti orienta catre modele inedite, spectaculoase si pline de personalitate, care vor fi cu siguranta foarte apreciate.

 ceasuri cadou pentru birou


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *