Minibar cu glob pamantesc, un cadou barbatesc

mini-bar-cu-glob-pamantesc-inchis-deschis

Minibar cu glob pamantesc, un cadou tipic barbatesc

Minibar cu glob pamantesc antichizat si picioare de lemn natural recomandat de Juliana. Cauti idei de cadouri pentru barbati? Cu siguranta vei gasi diverse optiuni din care sa alegi, dar cum vei stii ca ele sunt cele mai potrivite? Cum arata un cadou tipic barbatesc? Iata intrebarile la care vom incerca sa raspundem prin acest articol, dar si sa-ti propunem o idee care te poate ajuta sa faci un barbat fericit.

Un minibar cu glob pamantesc cu aspect antichizat poate fi exct ce ai nevoie. Fie ca vorbim de ziua de nastere, onomastica sau de orice alt eveniment important, un cadou tipic barbatesc trebuie sa raspunda catorva criterii esentiale: sa fie masculin, sa fie util si sa fie original.

Minibar cu glob pamantesc antichizat si picioare de lemn

Spre deosebire de femei, barbatii prefera cadourile care le pot rezolva o nevoie imediata si cu care sa se mandreasca ulterior prietenilor sau cunostintelor.


 

Minibar cu glob pamantesc cu bauturi

Plecand de la aceste trei criterii, este de la sine inteles ca un mini bar cu de glob pamantesc poate fi alegerea ideala de cadouri pentru barbati. In primul rand, fiecare barbat isi doreste sa-si tina bauturile intr-un loc special, atat cei care consuma alcool, cat si cei care il pastreaza doar pentru musafiri. Preferinta aceasta pleaca de fapt, de la dorinta de a beneficia de un spatiu de depozitare inedit care sa aduca un plus de valoare bauturilor in sine. De altfel, o bautura luata aleator de pe raftul unui magazin va capata o aura aparte daca este integrata intr-o colectie frumoasa de bauturi rafinate.

Citeste si:  Decor cu mobilier shabby chic pentru casa ta

minibar cu glob pamantesc in stil italian
Utilitatea unui astfel de mini-bar cu glob pamantesc consta in dublul rol pe care il joaca. Primul este acela de design si de spatiu de depozitare inedit, iar al doilea este cel educativ. In ciuda predominantei primului aspect, acela de ordin estetic, orice barbat va aprecia un astfel de cadou ca fiind unul extrem de util avand in vedere faptul ca reflecta diverse aspecte geografice (si nu numai) ale lumii in care traim.

Minibar cu glob pamantesc antichizat
Fiind vorba despre un cadou original, mini-barul in forma de glob pamantesc va reusi cu siguranta sa-l multumeasca si pe cel mai pretentios barbat in materie de cadouri. De ce? Deoarece succesul acestui tip de cadou este garantat tocmai de indeplinirea celor trei criterii esentiale pentru orice cadou tipic barbatesc. Ti-ar placea sa iti tii bauturile intr-un bar cu glob pamantesc cu aspect antichizat?
Tu ce parere ai?

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Bar glob antichizat
Vot
51star1star1star1star1star

3 thoughts on “Minibar cu glob pamantesc, un cadou barbatesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *