Mini bar cu glob pamantesc cu harta

Mini bar cu glob pamantesc

Mini bar cu glob pamantesc antichizat decorat cu harta

Atunci cand mergem in vizita sau avem de facut cadouri de casa noua,  ideea de suport pentru sticle de vin sau minibar, poate fi una salvatoare. Un minibar cu glob pamantesc este o idee minunata de cadouri de casa si cadouri pentru barbati. Ce ar trebui sa stim despre mini barul cu glob pamantesc daca dorim sa-l oferim cadou de casa noua sau  ca idee de cadouri pentru barbati?

Intai trebuie sa mentionam ca globul pamantesc este considerat remediu si are  importante semnificatii in feng shui. Se spune ca globul pamantesc este  un remediu important pentru sansa sau norocul celor care studiaza si au de sustinut examene .Un glob pamantesc poate fi foarte util celor preocupati de studiu si aici ne referim la cei care desfasoara o activitata intelectuala in fiecare zi : profesori, studenti, cercetători  dar si oamenii de afaceri a caror activitate este legata de sfera intelectuala: bursa, economie, banci, asigurari  etc.

mini-bar-cu-glob-pamantesc-inchis-deschis
Se recomanda amplasarea unui glob pamantesc in sectorul nord-estic.
Deasemenea se spune ca un glob in miscare ajuta chi-ul sa circule. In cazul nostru, globul acestui mini bar pentru bauturi nu se roteste dar fiind sferic, lasa impresia de rotire.
Un glob pamantesc, minibar pe rotile, este un suport spatios pentru depozitarea sticlelor intr-un birou sau acasa.
La achizitionarea unui astfel de minibar este bine sa ne asiguram ca globul este destul de incapator pentru pahare si cateva bauturi.

Citeste si:  Cadouri pentru tata: sfaturi, idei si recomandari

mini-bar-cu-glob-pamantesc-inchis-deschis

Marimea globului pamantesc al unui mini bar variaza intre de obicei intre 33 si 45cm. Daca doriti unul mai incapator, diamentrul recomandabil al globului ar trebui sa fie de minim 36 cm.
Cele mai mici globuri sunt mai putin incapatoare si nu au in interior aceeasi dispunere pentru sticle si pahare.
In interiorul incapator, globul pamantesc al acestui mini bar permite depozitarea sticlelor de bautura preferate si a paharelor.
Jumatatea de sus a globului pamantesc se ridica oferind un acces usor la sticle si pahare.
Un mini bar cu glob pamantesc are un design vintage pretios si rafinat cromatic, imprimat cu harta zonelor geografice ale lumii.

Bar de birou cu glob crem 33cm

Pentru ca este un element de decor deosebit, un mini bar cu glob pamantesc  imprima personalitate si rafinament oricarui birou sau oricarei camere unde este amplasat.
Amplasarea unui mini bar glob pamantesc cu aspect antichizat confera personalitate unei incaperi sau birou modern si rafinament unei incaperi clasice.

Mini bar cu glob pamantesc cu bauturi
La baza sa, globul minibar are un spatiu pentru stocarea sticlelor de bautura .
In functie de spatiul unde va fi amplasat putem alege un minibar inalt de pana la 1oo cm inaltime, cu rotile sau unul fara rotile pentru birou.

Bar cu glob pamantesc

Globul este un cadou ”corporate” sofisticat, ideal pentru un partener de afaceri sau un client important dar recomandabil si pentru casa noua cand mergeti in vizita la un cuplu sau o familie importanta pentru dvs .
Aceste globuri amantesti sunt insa idei de cadouri deosebite pentru barbatii din viata dvs.
Sunt cadouri cu care veti impresiona pe tatal, sotul, nasul, finul sau chiar seful dvs, la o aniversarile importante din viata lor.

Bar glob pamantesc Caravaggio 110cm

Pentru o transportare usoara, un mini bar cu glob pamantesc vine dezasamblat in cutie speciala compartimentate pentru pastrea intacta a componentelor.

Glob mini bar Zoffoli crem Italia

Asamblarea globului pamantesc minibar este usoara si se realizeaza in doar cateva minute, dupa schita insotitoare.
Vreti sa impresionati? Alegeti un minibar sau suport de sticle de vin de la Juliana!

Bar glob antichizat Zoffoli 91cm

Pentru a comanda un mini bar cu glob pamantesc, viziteaza magazinul online ejuliana.ro! Suna la numarul de telefon de la contact pentru detalii!

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
4 based on 6 votes
Nume Brand
Zoffoli
Nume Produs
Bar glob pamantesc vintage
Pret
Lei 995

One thought on “Mini bar cu glob pamantesc cu harta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *