Masa de toaleta vintage

Masa de toaleta vintage

Masa de toaleta vintage piesa de mobilier de colectie pentru casa. Masutele de toaleta se gaseau mai rar in casele romanesti de astazi dar asta a inceput sa se schimbe.

masa de machiaj in stil retro

Masa de toaleta era amplasata de obicei in dormitorul principal sau in dressing-room unde stapana casei  acorda timp infrumusetarii in fiecare dimineata .
Machiajul este important pentru toate femeile  doar ca se face la oglinda din baie sau pe una din noptierele patului din dormitor.

Masa de toaleta clasica
In ultimul timp, insa , cand oamenii au ales sa locuiasca in case mai mari, cu mai multe camere, interesul pentru masuta de toaleta a revenit.

Un corp de mobilier vintage – un spatiu dedicat frumusetii

Masa de toaleta vintage

Masa de toaleta este o piesa de mobilier dedicata special frumusetii femeilor. O poti amplasa in hol sau dormitor.

masa de toaleta vintage
Masa de toaleta vintage

Oglinda este desigur cea mai importanta piesa a mesei de toaleta.
Corpul de mobilier dedicat frumusetii este format dintr-un scrin cu un blat incapator, din stajar masiv, frumos ornamentat, pe care sunt depozitate casetele de farduri, produse cosmetice, bijuterii, parfumuri, etc
Nu de putine ori, acest blat nu este suficient de incapator pentru multimea fardurilor si parfumurilor dar masuta de toaleta are un sertar incapator si doua casetute cu capac care incadreaza suportul oglinzii.

Unde amplasam masa de toaleta

Masa de toaleta  trebuie intotdeauna amplasata in locurile cele mai luminoase ale incaperii, cel mai des langa o fereastra.
Oglinda trebuie sa fie pozitionata cu spatele spre ferestra pentru ca lumina naturala sa lumineze fata, acest detaliu fiind foarte important pentru machiajul de zi. Pentru machiajul de seara trebuie sa folositi o lampa care sa se potriveasca cu stilul unei astfel de piese de mobilier.

Citeste si:  Cum poti sa iti amenajezi camera cu un paravan despartitor?
masa-de-toaleta-louis-vix Masa de toaleta vintage
Masa de toaleta vintage

 Pentru a comanda o masa de toaleta vintage sau o consola de perete, intra in magazinul nostru online eJuliana, la sectiunea Mobila antichizata!

1 Opinii pentru “Masa de toaleta vintage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *