Marturii de nunta potrivite pentru invitati

Marturii de nunta potrivite – un gest elegant de multumire pentru invitati

Acest articol este dedicat, in mod special femeilor care se pregatesc sa fie mirese, si organizarea nuntii este principala lor activitate asupra careia isi concentreaza toata atentia. Personal, consider ca micile detalii sunt cele care fac diferenta, in legatura cu orice subiect de nunta am putea sa abordam: alegerea rochiei de mireasa, buchetul miresei, decorul, costumul mirelui, organizarea petrecerii in sine etc. Cand vine vorba despre invitati, cel mai frumos mod prin care mirele si mireasa pot arata aprecierea si bucuria participarii acestora la nunta este de a le oferi ceva in schimb. Sa alegi marturii de nunta potrivite pentru invitati este o idee grozava in semn de multumire pentru persoanele dragi care participa la nunta.

Marturii de nunta potrivite pentru invitati.

Ce este o marturie de nunta? O marturie de nunta este, in primul rand o amintire din ziua magica in care mirele si mireasa si-au spus DA. Mirii ofera invitatilor marturii, care, de cele mai multe ori sunt obiecte mici, dar cu o insemnatate deosebita. Aceste obiecte marunte le vor aduce invitatilor mereu aminte de minunata petrecere, de atmosfera de basm, de emotiile puternice de a fi alaturi de persoane dragi care isi unesc destinele.

Marturii de nunta potrivite pentru invitati

Atunci cand vrem sa daruim marturii de nunta potrivite, este bine sa alegem un model care sa aiba o anumita legatura cu tematica nuntii sau cu povestea de dragoste a mirilor. O marturie de nunta poate fi chiar si un cadou inedit, care sa ii surprina pe invitati in mod placut. Un bun exemplu este o marturie de nunta in forma de dop de sticla pentru vin decoarata cu o frunza. Aceasta marturie va fi perfecta pentru o nunta care are loc toamna intr-un decor de vis.

Citeste si:  Marturii de nunta ieftine si frumoase

Marturii de nunta potrivite pentru invitati.

Alte modele de marturii de nunta precum un semn de carte elegant, un inel pentru servetele cu design unic, un breloc pentru chei deosebit vor aduce, cu siguranta, un zambet pe buzele invitatilor. Ceea ce ofera un plus de rafinament sunt, desigur cutiutele, care vor pastra la un loc sigur darurile pentru invitati.

Marturii de nunta breloc cu ingeras

Asezate in cutiute elegante, aceste marturii potrivite pentru invitati vor servi drept amintiri vesnice din ziua speciala a nuntii.

marturii de nunta potrivite

Printr-un click AICI puteti sa vedeti si alte modele inedite de marturii de nunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *