Marturii de nunta clopotei

Marturii de nunta clopotei Juliana

Astazi, vorbim despre marturii de nunta clopotei argintati din colectia de cadouri de nunta pentru invitati, recomandari Juliana. Speram ca iti plac clopoteii argintati la fel de mult ca si noua!

Va casatoriti si doriti ca evenimentul sa fie exact asa cum va asteptati? Atunci nu trebuie sa uitati de un amanunt important, marturiile de nunta. Acestea vor aminti invitatilor vostri despre bucuria pe care ati simtit-o in aceasta zi minunata.

Vorbim despre marturii de nunta, acele obiecte decorative de dimensiuni mai mici, de obicei, care se ofera oaspetilor in semn de multimire si apreciere pentru participarea la acest eveniment important din viata voastra.

Va recomandam marturii de nunta clopotei argintati

Alegeti marturii de nunta ca re vi se potrivesc in primul rand voua, stilului vostru si al evenimentului pe care il veti organiza.

Unul dintre cele mai populare modele de marturii de nunta este clopotelul argintat. Poate fi un sumplu clopotel sunator, argintat sau nu. Deasemenea, clopotelul poate avea si rolul de suport pentru numele invitatilor, la masa.

Cateva lucruri despre clopotel

Ca si verighetele, simbolul clopotelului apare gravat sau imprimat pe multe cadouri de nunta, rame foto, suport pentru certificat, albume foto, pahare de sampanie etc.

rama nunta suport certificat miri

Se pare ca originea acestui simbol este legata de biserica si de sunetul clopotului care insemna inceperea slujbei religioase. Clopotul bisericii suna de fiecare data anuntand o sarbatoare, inclusiv nunta celor doi tineri.

Citeste si:  Cum sa alegi cele mai potrivite cadouri pentru superstitiosi

Se credea ca sunetul clopotului alunga spiritele rele si aducea noroc. De aceea simbolul clopotelului a fost preluat si asociat cu unirea celor doi miri.

clopotei argintii pentru miri, marturii de nunta clopotei marturii de nunta
Marturii de nunta clopotei argintati din colectia Juliana

Sunetul cristalin al clopotelului  afost introdus si in melodiile si muzica de nunta. Cele mai frumoase melodii de nunta includ clopotei.

Desi oamenii nu se mai gandesc la alungarea raului in zilele noastre, acest simbol continua sa fie popular si astazi impreuna cu potcoava norocoasa. Potcoava norocoasa nu mai este folosit ca in trecut, dar este in continuare un simbol de noroc si protectie.

Potcoava norocoasa pentru miri
Potcoava norocoasa pentru miri

Clopoteii de nunta  sunt asociati cu bucuria, dragostea si unirea mirilor in legamantul sacru al casatoriei dar si inceputul vietii in doi si a familiei.

Astfel, pe obiectele legate de logodna si nunta apar doi clopotei legati cu o fundita sau doua verighete petrecute pentru a arata unirea celor doi.

Clopotei – marturii de nunta recomandate

Pe langa cadourile in forma de inimioara, clopotelul este unul dintre cele mai  mai des  intalnite si mai populare  marturii de nunta.

cadouri pentru miri

Cand alegeti cadouri de nunta, nu uitati ca simbolul celor doi clopotei, legati cu fundita, adauga darului dvs, urarea dvs de fericire si noroc pe care il doriti mirilor.

Se spune ca mirii trebuie sa se sarute atunci cand invitatii suna din clopotel. Tocmai din acest motiv, noi va recomandam sa alegeti clopoteii ca marturii de nunta.

Pentru a comanda marturii de nunta clopotei argintati, din colectia Juliana, vizitati magazinul online eJuliana, la sectiunea marturii de nunta! Pentru confirmarea stocului, sunati la numarul de telefon afisat: 0765 511 512suna comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *