Marturii de botez pentru invitatii vostri

Marturii de botez pentru invitati

Daruieste invitatiilor un suvenir special la botezul copilului tau, ofera marturii de botez celor dragi si prietenilor care vin cu daruri si urari de bine! O traditie spune ca parintii noului nascut trebuie sa le ofere celor care au fost martorii la botezul celui mic o atentie simbolica prin care invitatii sa isi aduca aminte de ziua respectiva.

Ofera marturii de botez prietenilor si celor dragi care participa!

marturii-de-botez, marturii pentru bebelus

Marturiile de botez pot sa fie diverse: cutiute umplute cu bomboane glazurate sau un obiect mic din portelan. Un asemenea eveniment este unic in viata bebelusului si creeaza multa emotie si tensiune pentru proaspetii parinti. De aceea, totul trebuie sa fie organizat din timp, pentru ca rudele si persoanele dragi sa se simta cat mai bine.

marturii de botez de cristal juliana.ro
Cumpara acele marturii de botez care sa reprezinte familia voastra

Prin intermediul acestor mici cadouri, cei care au luat parte la botez pot sa isi faca o parere despre familia care a organizat totul.

Pentru a transmite ideea de fericire, familiile aleg sa daruiasca invitatiilor cinci bomboane de ciocolata. Ele sunt ambalate intr-o cutie si pot include un biletel inscriptionat cu numele protagonistilor principali.

Numarul cinci este unul simbolic, desemnand trasaturile unei familii tinere: fericire, sanatate, fertilitate, longevitate si prosepritate.

Marturii de botez de cristal juliana.ro

Figurinele de portelan sau de argint, o amintire care va rezista mult timp

Inainte de intrarea in sala, cei care se ocupa de oraganizarea evenimentului, pot sa aseze pe masa acele marturii de botez care sa reflecte intr-o anumita masura imaginea botezului.

Citeste si:  Cadouri potrivite pentru barbati

Asadar, nu doar o cutie de ciocolata poate sa fie daruita, ci si diverse figurine: botosei, forma manutei copilului, o cruciulita, o iconita  sau un glob de cristal. Un gest care cu siguranta ii va impresiona pe invitati, dar la care parintii sunt atenti pentru ca totul sa fie asa cum au visat.

Marturii de botez de cristal juliana.ro

Orice botez se diferentiaza printr-un lucru unic care sa ramana intiparit in mintea invitatiilor, marturiile. Pentru indeplinirea acestui obiectiv, parintii pot darui ca si marturii de botez o figurina care sa fie chiar manuta copilasului. Pentru aceasta, trebuie sa fie totul programat din timp, pentru ca toate mostrele sa fie finalizate pana la desfasurarea botezului.

Marturii de botez brelocuri
Brelocuri marturii de botez

Nu lasati alegerea marturiilor de botez pe ultima suta de metri ca si cand aceast lucru este un detaliu mai putin important. Veti vedea ca, desi pare simplu, nu este chiar asa. Daca aveti o anumita tematica pentru eveniment, veti alege si marturiile de botez si in functie de ea.

Marturii de botez semn de carte Juliana.ro
Semn de carte Juliana.ro

Un mod mai simplu de a le multumi invitatiilor care au fost alaturi de voi intr-o asemenea zi importanta este sa daruiesti niste marturii de botez care sa poata rezista o data cu trecerea anilor.

Botosel de cristal marturie de botez

Marturii de botez botosel de cristal
Botosel de cristal
glob de cristal marturii de botez
Glob pamantesc de cristal

Avem mai multe modele de marturii disponibile la furnizor cu precomanda. Puteti achizitiona marturii de botez, din magazinul online eJuliana.ro

Marturiile se aduc la comanda. Asigurati-va ca le comandati din vreme, pentru a va asigura ca primiti comanda la timp. Timp util inseamna minim 3-4 saptamani inainte de eveniment.

Citeste si:  Cum te imbraci iarna ca sa fii sexi?

Pentur modelele disponibile in stoc la furnizor, livrarea se paote face in cateva zile, o saptamana. Pentru modelele indisponibile momentan, se pot aduce la comanda in cateva saptamani. Pentru a confirma stocul, ne puteti gasi la telefon: 0765511512.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *