Marturii de botez din cristal pentru invitati

Marturii de botez din cristal.

Marturii de botez din cristal – un cadou cu adevarat deosebit in semn de multumire pentru invitati

Botezul unui bebelus este un prilej de bucurie, care se obisnuieste sa fie sarbatorit printr-o petrecere deosebita. In ziua cea mare a botezului, alaturi de proaspetii parinti, sunt cele mai dragi persoane, familia si prietenii apropiati. Acestia vor aduce, cu siguranta, daruri pentru bebelus. Cum ar putea, insa, parintii sa le multumeasca acestora, in primul rand, pentru prezenta la botez si, in al doilea rand, pentru darurule frumoase pe care le-au primit? Raspunsul este simplu. Prin cadouri martunte, dar cu o insemnatate deosebita. Cele mai potrivite daruri ar fi, dupa parerea mea, marturii de botez din cristal, care sa le aduca invitatilor zambete pe buze.

Marturii de botez din cristal.

De ce se ofera marturii invitatilor la botez?

Marturiile sunt, in primul rand gesturi marunte din partea parintilor in semn de multumire si de apreciere pentru participarea la botez. De asemenea, este minunat sa ai un obiect care sa iti aminteasca de momentele de bucurie pentru venirea pe lume a unui bebelus. Cat de frumos este momentul in care redescoperi marturia de botez si iti amintesti de petrecerea frumoasa, de oamenii deosebiti si, bineinteles de bebelusul dragalas? Marturiile de botez realizate din cristal sunt cu totul si cu totul speciale.

Marturii de botez din cristal.

Aceste marturii se gasesc in diverse forme: trenulet, glob pamantesc, sticluta de parfum in miniatura, carusel etc. Ele sunt perfecte si pentru petrecerile de botez cu tematica, precum calatorie sau petreceri special destinate  sarbatoririi baieteilor sau a fetitelor. Rafinamentul cu care sunt lucrate, dar si eleganta pe care o emana, ii va impresiona in mod placut pe invitati. Faptul ca vin ambalate in cutiute elegante de cadou ofera un plus de unicitate.

Marturii de botez din cristal.

Daca doriti sa comandati aceste marturii de botez din cristal, puteti face acest lucru printr-un click la ejuliana.ro

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Marturii de botez din cristal
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *