Un moment de răsfăţ cu lotiune de corp de laVictoria’s Secret Aqua Kiss

Astazi am ales o lotiune de corp de la Victoria’s Secret care speram sa va placa la fel de mult ca si noi. Mult iubitul brand internaţional de produse de lenjerie intimă şi cosmetice pentru femei – Victoria’s Secret – este cunoscut deja ca fiind unul dintre cele mai râvnite branduri datorită articolelor care se potrivesc perfect oricărei femei şi care sunt promovate de cele mai cunoscute modele internaţionale, precum Heidi Klum, Miranda Kerr şi Tyra Banks.

SAMSUNG CSC

Nimic nu se compară cu starea de bine pe care o oferă o piele bine hidratată şi catifelată la atingere. Este de la sine înţeles că pielea noastră are nevoie de momente de răsfăţ, întrucat încrederea în sine şi, în acelaşi timp energia pozitivă  sunt menţinute la cote maxime atunci când ne simţim cel mai bine în corpul nostru. Pentru asta aveti nevoie de o lotiune de corp de la Victoria’s Secret care va va face sa va simtiti exact asa.

SAMSUNG CSC

Loţiunea de corp Aqua Kiss cu aromă de frezie şi margarete are o formulă densă, nu este lipicioasă şi după câteva secunde este complet absorbită în piele. Această loţiune conţine extracte hrănitoare de aloe vera, ovăz, sâmburi de struguri şi antioxidanţi, vitaminele E şi C. După aplicare pielea rămâne moale şi catifelată la atingere, şi va fi învăluită într-un miros dulceag, plăcut, care rezistă câteva ore bune.  Aroma acesteia pur şi simplu te seduce!

Puteţi găsi detalii în legătură cu alte loţiuni din aceeaşi gamă, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *