Lista de Cadouri de Craciun


Lista de cadouri de Craciun

In fiecare an sarbatorile par ca se furiseaza pentru ca nici nu ne dam seama cat de aproape sunt. Este adevarat ca parca in fiecare an Craciunul vine mai devreme? Ai pregatit lista de cadouri de craciun sau inca lucrezi la ea?
Oricum, indiferent de cat de aproape sau departe este, Craciunul este perioada cea mai frumoasa dar si cea mai stresanta din an cand toata lumea este in cautare de cadouri de Craciun pentru cei dragi.cadouri-craciun-ultimul-mom
Doar imaginea multimilor de oameni care se ingramadesc prin mal-uri in cautare de cadouri sau oferte de sezon este de ajuns sa ma faca sa ma gandesc ca ar trebui sa incep de acum sa caut cadourile pentru cei dragi.

Daca las totul pe ultima suta de metri, cea mai frumoasa perioada a anului se poate transforma usor in cea mai stresanta perioada a anului. Cadouri de craciun pentru cei dragi


Perioada de reduceri care urmeaza sarbatorilor ma face sa stau departe de mall-uri pentru a supravietui ‘’nebuniei’’ cumparaturilor.Avand casa de decorat, cadouri de cumparat pentru fiecare membru al familiei, prieteni sau colegi de serviciu, timpul devine ceva atat de pretios incat incepi sa te simti vinovat daca iei o pauza.
Exista totusi, cateva solutii pentru a transforma ritualul anual al cumparaturilor de Craciun in ceva mai placut daca te pregatesti pentru sesonul cadourilor.

Cadouri surpriza
Noteaza ideile de cadouri intr-o agenda.

Trebuie sa ai o agenda la tine tot timpul.Niciodata nu stii cand te ‘’loveste’’ creativitatea si imaginatia.Noteaza-ti ideile de cadouri pentru craciun in agenda.Te va ajuta foarte mult cand va veni momentul sa alegi acele cadouri.Poti nota idei de cadouri pentru prieteni, cadouri pentru cei dragi, cadouri pentru colegi, etc pentru ca poate in tot acest timp anterior sarbatorilor, chiar ei vor ‘’scapa’’ porumbelul si asa vei afla ce isi doresc sa primeasca de la Mosu’.
Deasemenea nu mai trebuie sa iti amintesti unde ai vazut acel cadou pe care il urmaresti.Daca ai gasit ce urmareai si l-ai achizitionat deja asta inseamna sa il depozitezi si sa il ascunzi in toata aceasta perioada pentru ca daca este gasit atunci ai stricat toata surpriza.

Fa o lista de cadouri si nume a celor care urmeaza sa le primeasca.
Asta te va ajuta sa nu ratezi pe nimeni, iti vei pastra bugetul si vei bifa atunci cand achizitia s-a facut deja.Adauga, daca poti, o mica lista cu asteptarile si pasiunile celor pentru care cumperi cadouri de Craciun.Nu uita sa adaugi si cateva ‘’cadouri de urgenta’’ pentru momentele neasteptate cand vei primi tu insuti/insati cadouri de la alte persoane.

Cadouri de craciun pentru cei dragi
Inspira-te online!
Desigur, pentru idei de cadouri de Craciun, te poti inspira si online.Noi asta facem, iti dam idei de cadouri!Sunt o multime de articole despre idei de cadouri pentru Craciun pe care le poti gasi si care sunt aduagate in fiecare an, deci ai de unde ‘’fura’’cateva idei.

Cadouri de craciun pentru cei dragi
Cumpara cadouri de Craciun la momentul potrivit!
Nu amana achizitionarea unui cadou de craciun daca iti dai seama ca nu il mai poti gasi in alta parte sau pretul este imbatabil.Risti sa nu il mai gasesti deloc si regretele sunt intotdeauna tardive.
Impacheteaza cadourile imediat dupa achizitie.

Cadouri de craciun pentru cei dragi
Impacheteaza cadoul imediat ce il cumperi chiar daca nu il oferi atunci.Iti vei da seama de ce in perioada agitata din ajunul Craciunului ca a fost o idee buna.Daca sunt mai multe cadouri pentru cei dragi si risti sa le incurci adauga o mica eticheta cu numele fiecaruia dupa ambalarea lor.

cadouri-impachetate-craciun
Daca ai reusit sa achizitionezi cadouri si sa faci cumparaturile de Craciun la timp, vei avea mai mult timp sa te relaxezi si sa petreci mai mult timp cu cei dragi in perioada cea mai frumoasa a anului cand mai ales familia este pe primul loc.

 

Citeste si:  Marturii de nunta clopotei

Cesti de cafea, cadouri pentru craciun, ceasca de cafea de craciun in cutie de cadou

Cesti de cafea, cadouri pentru craciun, ceasca de cafea de craciun in cutie de cadou

cana de cafea de craciun

Cesti de cafea, ceasca de cafea,cadouri pentru craciun


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *