Lac de unghii Resist&Sunshine Titanium L’OrealLac de unghii Resist&Sunshine Titanium de la L’Oreal.

Astazi am ales un lac de unghii special pentru a ti-l recomanda. Cand vine vorba de lac de unghii, cu siguranta, cauti culori irezistibile care rezista la orice ! Este exact ce iti ofera acest lac de unghii Resist&Sunshine Titanium L’Oreal

R&STitanium, Lac de unghii Resist&Sunshine Titanium L'Oreal
Lacul de unghii Resist&Sunshine Titanium L’Oreal


La aplicare, culorile lacului de unghii sunt strălucitoare şi proaspete.
L’Oréal Paris protejează culoarea şi strălucirea lacului tău de unghii şi a creat astfel primul lac de unghii cu filtru UV Mexoryl care rezistă la şocuri timp de 7 zile dar şi la lumină!


Ce ofera acest produs?

Lacul de Unghii de la L’Oreal ofera si o noutate! Resist&Sunshine Titanium L’Oreal protectie UV care protejează si menţine culoarea mai mult timp. Daca sunt expusi la razele UV, pigmentii coloranţi ai lacului de unghii obisnuit se degradează.

Noua generatie de filtre UV inventate de laboratoarele de cercetare L’Oreal lupta impotriva acestui fenomen pastrand culoarea lacului tau de unghii.
Filtrul UV Mexoryl formeaza un ecran protector impotriva luminii si actionează impotriva albirii culorilor inchise, ingalbenirii nuanţelor de bej şi decolorării nuanţelor de roz.
Sistem antisoc brevetat: 7 zile de rezistenţa!
Datorita tehnologiei Multi-Protect, lacul de unghii formează un film suplu şi rezistent pe unghii: socurile sunt absorbite.
Protejat de agresiuni fizice, lacul tau de unghii ramane intact timp de 7 zile!

Care este rezultatul? Timp de 7 zile, lacul tau de unghii este impecabil iar culorile raman aceleasi, la fel de frumoase ca an prima zi.

Citeste si:  Cum sa ai dinti mai albi?

De ce iti recomandam lacul de unghii Resist&Sunshine Titanium L’Oreal?

Resist&Shine Titanium ofera culori intense, rezistente la socuri si la lumină! Juliana va recomanda lacul de unghii Resist&Sunshine Titanium de la L’Oreal.

Daca si tu l-ai incercat, probabil ca poti sa confirmi toate cele mentionate mai sus. Spune-ne parerea ta, intr-un comentariu pe care il poti lasa mai jos!

Pentru confirmarea stocului in magazinul fizic, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat: 0785232325!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Lac de unghii Resist&Sunshine Titanium L'Oreal
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *