Invata Engleza | LifeStyle blog Juliana.ro

Invata Engleza practica!

Invata Engleza usor prin ascultare, citire si conversatie! Cea mai buna metoda de invatare a limbii Engleze este cea practica.

Gramatica limbii Engleze este importanta si te ajuta sa te exprimi corect atat in scris cat si in vorbit.

Totusi, daca vrei sa inveti sa vorbesti , trebuie sa practici in fiecare zi. Poti face asta ascultand foarte mult si citind foarte mult. Asta te va ajuta sa inveti vocabular.

Avand un vocabular suficient, vei putea incepe sa sustii conversatii cu colegii, prietenii, profesorii si chiar cu tine insuti/insati.

Ce trebuie sa stii pentru a invata Engleza?

Poti incepe sa te exprimi in limba Engleza, folosind propozitii scurte cu subiect si predicat, la care sa adaugi un substantiv si un adjectiv.

Nu poti vorbi corect fara sa stii articolele si prepozitiile. Acestea sunt printre cele mai folosite cuvinte in limba Engleza.

Articolul hotarat si nehotarat, prepozitiile si adverbele sunt foarte importante pentru a invata sa te exprimi corect.

Deasemenea, ordinea cuvintelor in propozitie este esentiala pentru a putea sa transmiti ceea ce vrei sa comunici.

Este obligatoriu sa stii verbele auxiliare si verbele modale. Verbele auxiliare ne ajuta sa formam timpurile la formele afirmative, negative si interogative. Nu vei putea pune o intrebare in Engleza fara sa folosesti verbul auxiliar. Ex.

Why do you want to learn English? De ce vrei sa inveti Engleza? What are you doing? Ce faci? ( in acest moment) Where have you been? ( Unde ai fost?) Can I help you? ( Pot sa te ajut?)

Sunt doua tipuri de verbe pe care trebuie sa le stii: verbele regulate si verbele neregulate.

Desigur, pentru a te invata Engleza corect, ai nevoie sa stii formele vebeleor neregulate. Sunt cel putin 100 de verbe neregulate esentiale pentru a forma propozitii la timpul trecut, Prezent Perfect si Past perfect.

Invata Engleza practica de zi cu zi! Este cea mai buna si mai eficienta metoda de invatare pe care ti-o recomandam.

WhatsApp Mesaj pe WhatsApp