Afla cum poti impresiona oferind un joc de sah personalizat!

Afla cum poti impresiona un pasionat de joc de sah!

Joc de sah personalizat – un cadou inedit pentru pasionati

Pasiunea pentru jocuri, in general, aduce foarte multe beneficii atat pentru sanatatea mintala, cat si pentru relatiile cu celalalte persoane din jurul nostru. Spiritul competitiv duce la dezvoltarea unei personalitati puternice. Nu este de mirare faptul ca, adesea, cele mai puternice persoane au, de asemenea, si un spirit al competitiei cu totul aparte. A duce pana la capat un joc de sah necesita multa concentrare, ambitie si atentie. Castigarea unui joc aduce, bineinteles, multe satisfactii. Te-ai gandit vreodata cum anume ai putea sa impresionezi o persoana care are o pasiune pentru jocul de sah? Ei bine, un joc de sah personalizat este o alegere deosebita, care te va impresiona, cu siguranta, chiar si pe tine!

Afla cum poti impresiona cu un joc de sah personalizat!

Afla cum poti impresiona cu un joc de sah personalizat!

La o prima vedere, acest joc de sah pare a fi la fel ca toate celalalte – realizat din lemn fin si cu un design elegant. La o privire mai atenta, se va observa, insa, un detaliu important. Mesajul de jos, din partea dreapta a cutiei din lemn este un detaliu subtil, care face diferenta. Mesajul gravat, “Win with Grace, lose with Dignity” ii va aduce aminte persoanei careia ii veti oferi cadoul de faptul ca o atitudine corespunzatoare in timpul jocului este foarte importanta. Cu siguranta, acest mesaj va impresiona in mod placut, pentru ca este un gest personalizat si cu o incarcatura sentimentala deosebita.

Citeste si:  Cand le poti oferi cadouri celor dragi?

Afla cum poti impresiona cu un joc de sah personalizat!

Surprizele nu se termina aici. Cand cutia va fi deschisa, o alta surpriza va iesi la iveala. In afara de setul complet de sah, care include figurinele realizate din lemn, jocul de sah mai include si un set special pentru whisky! Acesta contine un flask pentru bautura si patru paharele. Atat flaskul, cat si paharelele sunt imbracate in piele maro, pentru o nota masculina. Acest joc de sah personalizat este cadoul perfect pentru cei care combina placerea de a se delecta cu un pahar de whisky si pasiunea pentru un joc bun de sah.


Afla cum poti impresiona cu un joc de sah personalizat!

Asadar, acesta este modul in care poti impresiona cu un joc de sah personalizat!
Ofera si tu acest joc de sah elegant!
Il poti comanda dand click pe butonul de mai jos!

Cumpara

Suna acum pe eJuliana

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Joc de Sah cu Set de Whisky
Pret
RON 99
Disponibilitate
Pre-Order Only

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *