Inspiratie in alegerea de cadouri de botez

Botezul este adevaratul ritual crestin prin care copilul este primit printre credinciosi. Acesta reprezinta un eveniment cu adevarat important in viata unei familii, datorita linistii sufletesti, a purificarii si a gandurilor bune cu care este inseninata intreaga zi, dar si intreaga viata a copilului.

Aveti nevoie de inspiratie in alegerea de cadouri de botez pentru bebelus, pe langa participarea la evenimentul religios.

Cadou de botez. cadouri pentru botez

Desigur ca aceasta zi deosebita trebuie marcata si in alt fel, nu doar prin simpla prezenta la ritualul de increstinare. Este vorba de marcarea acestui eveniment frumos prin crearea unor amintiri de care persoanele dragi isi vor aduce aminte cu multa placere si peste multi ani de acum incolo.

Cadou de botez. Cadouri pentru botez

Cum poate fi realizat acest lucru? Prin oferirea unor cadouri simbolice, cum ar fi: o rama foto, cutiute pentru pastrarea primei bucle de par si a primului dintisor, un suport special pentru pastrarea certificatului de nastere, alte obiecte marunte: un pieptanel si o periuta de par.

rama-foto-primul-anisor-botez-copilAfla ce cadouri pentru botez poti oferi cu ocazia crestinarii unui copil!

Aceasta rama foto este speciala datorita locurilor pentru fotografii realizate in primul anisor al copilului, de la nastere, pana la aniversarea de 1 an. Fiecare luna va avea farmecul ei prin fotografia care va ilustra cat de mare a crescut copilasul.

cutiute-prima-bucla-primul-dintisori-Twinkle

Cele doua cutiute sunt perfecte pentru pastrarea amintirilor: prima bucla de par si primul dintisor. Acestea sunt cu siguranta lucrusoare pretioase pentru orice familie.

set-pieptan-perie-botez-copil

Pieptanelul si periuta de par sunt detalii adorabile intr-un cadou.

cutiute-prima-bucla-primul-dintisor-suport-cerificat-nastere-b

Suportul pentru certificatul de nastere este un cadou elegant, care va pastra in siguranta acest document pretios.

 

suna comanda

Sumar
product image
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Cadou pentru bebelusi Juliana
Pret
Lei 238

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *