Idei inspirate de cadouri pentru mire si mireasa

Idei inspirate de cadouri pentru mire si mireasa

Casatoria reprezinta una dintre cele mai importante si mai frumoase decizii pe care le luam in viata. Momentul unic al nuntii este visat inca din copilarie atat de baieti, cat si de fete si trebuie sa fie absolut perfect, pentru ca este un moment de care ne vom aminti toata viata cu placere.

Atunci cand esti invitat la o nunta, este foarte important sa alegi cu grija cadouri pentru mire sau cadouri pentru mireasa, astfel incat cei doi sa aiba o zi perfecta, iar darurile tale sa fie o amintire draga peste ani.

Cele mai frumoase cadouri pentru mire si mireasa, special realizate pentru momentul nuntii, pot fi un set delicat de bijuterii si o cutiuta pentru acestea, decorata cu un fluture ornat cu pietre semi-pretioase.

Cutiuta pentru verighete Amore in culoarea calda Ivoir este desigur perfecta pentru a fi oferita celor doi miri inaintea cununiei.

cadouri pentru mire si mireasa

Bijuteriile delicate, realizate in forma de inima, pot fi purtate chiar in ziua nuntii, insa daca mireasa alege sa poarte alt set de bijuterii, acesta ii va aminti cu siguranta de aceasta zi speciala, datorita semnificatiilor acestui simbol.Potcoava norocoasa pentru miri
Tot din categoria cadourilor inedite pentru nunta cu semnificatie simbolica face parte si potcoava, care apare in legendele populare ale lumii ca fiind un sigiliu impotriva duhurilor rele si un talisman al norocului.

Citeste si:  Cadouri pentru familie

Potcoava norocoasa pentru miri Potcoava poate fi un cadou minunat, daca alegi un astfel de obiect personalizat special pentru acest eveniment, aceasta fiind realizata dintr-un material de culoarea argintului, cu verighete si trandafiri in bazorelief.

Potcoava norocoasa pentru miri

Ingenioase cadouri pentru mire, dar si pentru mireasa, pot fi un set de farfurii inscriptionate cu ”domnul”, respectiv ”doamna”, un set de doua brelocuri sau pixuri pentru el si pentru ea, in culorile simbolice ale rochiei de mireasa si costumului de mire – alb si negru.

cadouri pentru mire si mireasa

De asemenea, puteti opta pentru un set de pahare cu picior, pentru sampanie, inscriptionate cu cuvintele ”bride” si ”groom”, adica mireasa, respectiv mirele. Acesta poate fi un cadou deosebit pe care proaspatul cuplu il poate pastra pentru serile romantice in doi.

cadouri pentru mire si mireasa Doua cadouri minunate pentru nunta pot fi o rama foto alba sau ivoir, in care mirele si mireasa sa isi pastreze o fotografie de la acest eveniment si o cutie special confectionata pentru pastrarea certificatului de casatorie, de culoare alba, cu aplicatii in forma de verighete si inimi.

cadouri pentru mire si mireasa
Cadourile de nunta trebuie sa fie alese cu grija si cu dragoste, pentru ca acestea vor fi unele dintre cele mai dragi amintiri ale noii familii proaspat formate.

Rama foto impreuna cu albumul pentru miri formeaza cadoul perfect pentru nunta.

Albumul si rama foto Wedding, impreuna pentru o idee inspirata de cadouri pentru mire si mireasa

Daca vrei sa vezi mai multe idei de cadouri pentru mire si mireasa, viziteaza magazinul online ejuliana.ro

suna comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *