Idei de decoratiuni tip camuflaj


Idei de decoratiuni tip camuflaj

Cu toate ca este un stil de decoratiuni mai putin intalnit, camuflajul poate fi alegerea perfecta pentru anumite persoane, mai ales pentru baietii care viseaza sa devina soldati. Totusi, nu putine sunt si fetele care urmeaza un liceu militar sau femeile ale caror soti lucreaza in cadrul armatei. Tocmai din acest motiv, dedicam acest articol unei idei inedite de decor, atat pentru interior, cat si pentru diverse accesorii sau chiar pentru prajituri. decoratiuni camuflaj

Desi camuflajul este in primul rand o metoda de a ascunde lucruri de privirile nedorite, din punct de vedere al decoratiunilor poate fi solutia ideala de a-ti pune in lumina personalitatea si a scoate in evidenta o anumita latura a firii tale pe care vrei neaparat s-o exprimi, mai mult sau mai putin voalat. Astfel, daca iti doresti ca dormitorul tau sa inspire o atmosfera de cazarma, dar intr-un mod cat se poate de pasnic si de echilibrat, poti apela fara niciun fel de problema la camuflaj ca element predominant in atmosfera generala a incaperii.


decoratiuni camuflaj

Imaginea de mai sus reprezinta un exemplu reusit de dormitor destinat baietilor care doresc sa se simta ca in armata. De la patul dublu, asemenea unui pat de campanie, si pana la accesoriile de soldat precum casca sau elicoperul in miniatura agatat de perete, absolut toata incaperea inspira o atmosfera de cazarma extrem de ordonata care impune disciplina si loialitate. Lenjeria de pat, jaluzelele si chiar veioza de pe dulap, sunt de asemenea purtatoare ale motivului care distinge soldatii de civil, si anume camuflajul.

Citeste si:  Cutie pentru chei si cuier Home

Tot un astfel de exemplu, doar ca putin mai elegant si mai rafinat, este si acest dormitor cu pat matrimonial, draperii, covoras si masuta, toate dintr-un camuflaj autentic, dar cat se poate de stilat.

decoratiuni camuflaj

Cat despre decoratiuni tip camuflaj in ceea ce priveste prajiturile, acestea se potrivesc ocaziilor speciale precum intoarcerea dintr-o misiune sau chiar aniversarea unei persoane care face parte, sau isi doreste sa faca parte din armata. Totusi, aceast tip de decor culinar poate fi de efect in orice alta situatie prin simplul fapt ca este atat de inedit incat sansele sa nu impresioneze persoanele aflate la petrecere sunt extrem de mici.

decoratiuni camuflaj

Acestea fiind spuse, ne dorim ca acest articol sa te inspire in cazul in care esti o persoana prietena cu ideea de camuflaj si cu ce reprezinta el. De asemenea, te invitam sa ne lasi un comentariu prin care sa ne raspunzi la urmatoarea intrebare: tie cat de bine ti se potrivesc decoratiunile de tip camuflaj?

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *