Idei de decoratiuni pentru Halloween

Idei de decoratiuni pentru Halloween

Halloween-ul este o sarbatoare destul de recent intrata in gratiile romanilor, dar a carei popularitate se afla intr-o continua crestere de la an la an. Intr-un articol despre cele mai importante idei de decoratiuni pentru Halloween aminteam faptul ca aceasta sarbatoare este de origine celtica si ca s-a raspandit in SUA odata cu migratia irlandezilor, urmand ca mai tarziu “sa cucereasca” aproape toata lumea.
Astazi, atat in statele occidentale, cat si in Romania, este aproape imposibil ca in perioada 30-31, sa nu vezi intamplator cel putin un dovleac de Halloween expus in vitrina unui magazin sau acasa la o cunostinta.

Recomandari si idei de decoratiuni pentru Halloween

dovleac decoratiuni de halloween Idei de decoratiuni pentru Halloween
Idei de decoratiuni pentru Halloween

Daca vrei sa-ti decorezi locuinta pentru noaptea de 31 octombrie intr-un mod inedit, cu siguranta dovleacul de Halloween este prima idee care iti va trece prin cap. Dovleacul poate fi cumparat gata pregatit pentru sarbatoare, din diverse magazine, sau poate fi cioplit corespunzator chiar de catre tine. Totusi, cu toate ca a doua varianta suna mult mai distractiv, nu recomandam aceasta activitate copiilor sau persoanelor care stau prost la capitolul rabdare si indemanare.

Decoratiuni de Halloween pentru casa
Idei de decoratiuni pentru Halloween

Este de precizat si faptul ca exista foarte multe idei de decor cu dovleac de Halloween care nu presupun taierea sau decuperarea acestuia. Deseneaza-ti sau deghizeaza-ti dovleacul intr-un mod inedit si poate fi la fel de ”scary” ca si dovlecii luminosi pe care ii cunoastem cu totii. Pentru asta, te poti folosi de alte elemente de decor specifice halloween-ului. Panzele de paianjen, fantomele, vampirii, etc., sunt doar cateva idei de desene care pot fi aplicate pe dovleacul tau de Halloween.

Citeste si:  Marturii de botez pentru invitatii vostri
decoratiuni pentru halloween cu panza de paianjen
Idei de decoratiuni pentru Halloween

In cazul in care ti se pare ca nu gasesti un dovleac de Halloween care sa-ti placa, lasa-ti imaginatia sa zboare. Spre exemplu, orice minge de fotbat sau de basket poate fi un veritabil dovleac de Halloween sub acoperire, dar asta doar daca sunt deghizate cu deosebita pricepere. Totusi, nu te costa nimic sa incerci, iar daca ideea ta va avea un rezultat pozitiv, cu siguranta vei avea parte de un Halloween deosebit.
Tu cum decorezi pentru Halloween? Spune-ne parerea ta printr-un comentariu.

decoratiuni pentru halloween
Idei de decoratiuni pentru Halloween
Sumar
Idei de decoratiuni pentru Halloween
Nume Articol
Idei de decoratiuni pentru Halloween
Descriere
Halloween-ul este o sarbatoare destul de recent intrata in gratiile romanilor, dar a carei popularitate se afla intr-o continua crestere de la an la an. Intr-un articol despre cele mai importante decoratiuni pentru Halloween aminteam faptul ca aceasta sarbatoare este de origine celtica si ca s-a raspandit in SUA odata cu migratia irlandezilor, urmand ca mai tarziu “sa cucereasca” aproape toata lumea.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *