Idei de cadouri relaxante pentru birou

Idei de cadouri relaxante pentru birou

Daca esti pe aceasta pagina, este clar ca ai nevoie de cadouri relaxante pentru birou pentru tine sau pentru prieteni.

O zi la birou poate fi cu adevarat obositoare uneori. Activitatea pe care o desfasori este plicticoasa sau necesita eforturi intelectuale care iti consuma toata energia?

Ai nevoie de relaxare!

Faci cam acelasi lucru in fiecare zi? Este clar ca ai nevoie de pauza din cand in cand pe parcursul zilei.

Tocmai deaceea ne-am gandit sa vorbim despre cateva idei de cadouri relaxante pentru birou care ar putea sa ajute pe cei care au nevoie de deconectare si pauze de relaxare pentru a relua lucrul cu energie noua.

relaxare

Scaun relaxant

Cel mai simplu ar fi un scaun directorial care sa se transforme rapid intr-un mini pat. Il deschizi si tragi un pui de somn. Interesanta si atragatoare ideea, mai ales pentru cei care nu impart biroul cu nimeni.

Daca esti angajatul unei companii, s-ar putea ca seful sa nu fie incantat de noua ta achizitie. In Japonia, somnul la serviciu este permis, pentru a face fata epuizarii care apare din cauza ritmului de lucru intens.

Idei de cadouri relaxante pentru birou

Tehnici de relaxare

Dar nu suntem in Japonia, suntem in Romania asa ca trebuie sa gasim alte modalitati de relaxare si recreere la birou.

Sunt mai multe tehnici de relaxare care te-ar putea ajuta sa-ti recapeti energia. Poti incerca aceste tehnici sau poti sa-ti aduci la birou niste obiecte de decor care sunt si relaxante in acelasi timp.

Joc de sah

Sahul este un sport al mintii. Cum te poate relaxa jocul de sah care presupune folosirea inteligentei, dupa activitate intelectuala intensa?

Citeste si:  Cadouri haioase pentru barbati

Faptul ca te-ai oprit din ceea ce faceai si joci sah inseamna ca faci altceva si asta te ajuta deja sa te relaxezi. Totusi, a juca sah inseamna sa ai un partener care sa ia pauza de relaxare in acelasi timp.

piese joc de sah

Joc de golf pentru birou

Daca nu ai gasit partenerul de joc, nici o problema! Poti alege un joc de golf pentru birou pentru a te destinde. Ai nevoie de o crosa de golf in marime naturala si o minge cu care poti exersa singur.

Tot setul de golf il pastrezi intr-o caseta de lemn cu maner metalic si cand ai nevoie de putin recreere, montezi rapid crosa prin infiletare si … gata.

Radiometru de birou sau ”moara solara”

Te poti relaxa langa obiecte in miscare continua. Moara solara cu morisca sau radiometru de birou solar este unul dintre ele.

Functioneaza cand este expus la lumina naturala solara. Viteza de rotire este direct proportionala cu cantitatea de lumina la care este expus.

Aici putem vorbi si despre fantana cu morisca sau bila rotitoare.

radiometru de birou solar

Ochean telescopic

Daca biroul tau se afla la etajul unei cladiri inalte, ai ocazia de a te relaxa, privind la distanta prin lentila unui ochean telescopic de navigatie.

Pentru a vedea la distanta mare ai nevoie sa potrivesti sau sa ajustezi ocheanul pe lungime. Fiecare segment din care este facut sau impinge sau se trage pana imaginea devine clara.

Ochean telescopic imbracat in piele

Statie meteo pentru birou Galileo Galilei

Iti place sa stii mereu cum va fi vremea? Ai nevoie de o statie meteo care include un termometru Galileo Galilei si sticla furtunii Storm Glass.

Citeste si:  Cadouri personalizate inscriptionate cu mesaje

Termometrul este perfect functional. Este facut dupa principiul legat de densitatea lichidelor in functie de temperatura, descoperit de Galileo Galilei.

Storm Glass este un reciient care contine un lichid special. Acesta isi schimba aspectul cristalelor din interior in functie de schimbarea vremii.

Statie meteo termometru Galileo Galilei si Storm Glass Sticla furtunii

Clepsidra cu pilitura metalica

Nu iti propunem o clepsidra cu nisip obisnuita, desi poate ajuta si aceasta. Simpla vedere a nisipului care se scurge pentru cateva minute, poate fi relaxanta si te poate deconecta.

O clepsidra cu pilitura metalica este mai interesanta datorita formelor interesante pe care le ia pilitura metalica cand cade.

Un magnet amplasat in suportul clepsidrei face ca pilitura metalica sa se aseze in forme interesante, ceea ce te poate ajuta sa te relaxezi doar privind-o pentru cateva minute.

Clepsidra magnetica de birou

Clepsidra cu nisip alb 1 minut

Pune pe birou o clepsidra cu nisip si intoarce-o cand simti nevoie de putina relaxare. Simplul fapt, ca stai cateva minute si privesti curgerea nisipului, te poate deconecta.

Te opresti pentru cateva minute din ceea ce faci si te relaxezi privind cum nisipul se scurge din clepsidra. Vei observa ca stresul si oboseala se amelioreaza. Poti incepe din nou activitatea, cu forte noi.

Clepsidra cu nisip alb 1 minut

Role pentru masaj facial

De cele mai multe ori, oboseala si stresul pot fi vizibile si la nivelul fetei. Este adevarat ca atunci cand esti obosit/s, ai nevoie de un masaj bine facut.

Citeste si:  Cadouri haioase cu citate amuzante

Totusi, cand esti la birou si nu ai cum sa dai o fuga pana la salon, poti recurge la un truc simplu. Poti folosi rolele de jad pentru masaj facial.

Rolele de jad au de obiecei, 2 capete. Rola mare este folosita pentru masajul obrajilor, fruntii si a tamplelor. Rola mica este recomandata pentru masajul zonelor mai mici din zona ochilor, in jurul nasului etc.

Daca gasesti ceva si pentru masajul scalpului, te poti relaxa foarte bine in doar cateva minute.

Role de jad pentru masaj facial

Bar cu glob pamantesc pentru birou

Poti sa-ti instalezi pe birou, un mini bar cu glob pamantesc, decorat cu harta medievala a lumii.

Arata bine si il poti folosi pentru depozitarea unei sticle si a catorva pahare. Ai grija, totusi, sa nu te relaxezi prea mult, folosind acest accesoriu! 🙂

Esti in timpul programului! Te poti deconecta pentru cateva minute, nu pentru tot restul zilei!

Bar glob pamantesc de masa pentru bauturi

Ce metode de relaxare ti-ar ajuta la birou?

Tie, ce cadouri relaxante pentru birou ti-ar placea sa primesti? Daca ai o idee interesanta, nu o tine doar pentru tine! ”Share” mai jos, ideea ta, intr-un comentariu. Cine stie, poate faci mai usoara viata cuiva.

Unde gasesc obiecte de colectie pentru birou pentru relaxare?

Iti recomandam colectia de obiecte relaxante pentru birou, de la Juliana. Le poti comanda in magazinul partener sau online cu livrare prin curier.

suna comanda, Cadouri pentru barbati idei

Pentru confirmarea stocului in magazin, suna la numarul de telefon afisat: 0785232325!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.