Idei de cadouri relaxante pentru birou


Idei de cadouri relaxante pentru birou

O zi la birou poate fi cu adevarat obositoare uneori. Activitatea pe care o desfasori este plicticoasa sau necesita eforturi intelectuale care iti consuma toata energia? Faci cam acelasi lucru in fiecare zi? Este clar ca ai nevoie de pauza din cand in cand pe parcursul zilei.

Tocmai deaceea ne-am gandit sa vorbim despre cateva idei de cadouri relaxante pentru birou care ar putea sa ajute pe cei care au nevoie de deconectare si pauze de relaxare pentru a relua lucrul cu energie noua.


Idei de cadouri relaxante pentru birou

Cel mai simplu ar fi un scaun directorial care sa se transforme rapid intr-un mini pat. Il deschizi si tragi un pui de somn. Interesanta si atragatoare ideea maia les pentru cei care nu impart biroul cu nimeni. Daca esti angajatul unei companii, s-ar putea ca seful sa nu fie incantat de noua ta achizitie. In Japonia, somnul la serviciu este permis pentru a face fata epuizarii care apare din cauza ritmului de lucru intens.
Dar nu suntem in Japonia, suntem in Romania asa ca trebuie sa gasim alte modalitati de relaxare si recreere la birou. Sunt mai multe tehnici de relaxare care te-ar putea ajuta sa-ti recapeti energia. Poti incerca aceste tehnici sau poti sa-ti aduci la birou niste obiecte de decor care sunt si relaxante in acelasi timp.
Joc de sah
Sahul este un sport al mintii. Cum te poate relaxa jocul de sah care presupune folosirea inteligentei, dupa activitate intelectuala intensa?

Citeste si:  Costum de baie pentru grasute

Joc de sah cadouri relaxante pentru birou

Faptul ca te-ai oprit din ceea ce faceai si joci sah inseamna ca faci altceva si asta te ajuta deja sa te relaxezi. Totusi, a juca sah inseamna sa ai un partener care sa ia pauza de relaxare in acelasi timp.
Joc de golf pentru birou

Set de golf pentru birouDaca nu ai gasit partenerul de joc, nici o problema! Poti alege un joc de golf pentru birou pentru a te destinde. Ai nevoie de o crosa de golf in marime naturala si o minge cu care poti exersa singur. Tot setul de golf il pastrezi intr-o caseta de lemn cu maner metalic si cand ai nevoie de putin recreere, montezi rapid crosa prin infiletare si … gata.

Set de golf de birou in cutie de lemn
Clepsidra cu pilitura metalica
Nu iti propunem o clepsidra cu nisip obisnuita, desi poate ajuta si aceasta. Simpla vedere a nisipului care se scurge pentru cateva minute, poate fi relaxanta si te poate deconecta.

Idei de cadouri relaxante pentru biro

O clepsidra cu pilitura metalica este mai interesanta datorita formelor interesante pe care le ia pilitura metalica cand cade.

Idei de cadouri relaxante pentru biroUn magnet amplasat in suportul clepsidrei face ca pilitura metalica sa se aseze in forme interesante, ceea ce te poate ajuta sa te relaxezi doar privind-o pentru cateva minute.

Tie, ce cadouri relaxante pentru birou ti-ar placea sa primesti? Daca ai o idee interesanta, nu o tine doar pentru tine! ”Share” mai jos, ideea ta, intr-un comentariu. Cine stie, poate faci mai usoara viata cuiva.

Citeste si:  Tratament pentru par cu cheratina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *