Cadouri practice pentru mire si mireasa

Cadouri practice pentru mire si mireasa.

Idei de cadouri practice pentru mire si mireasa, elegante si de efect

Ramele pentru fotografii, albumele foto, suporturile pentru certificatul de casatorie, sunt toate cadouri deosebite de nunta, care impresioneaza in cel mai frumos mod datorita elegantei si rafinamentului. V-ati gandit, insa, ce anume ati putea sa le oferiti mirelui si miresei pentru a se bucura de ceva practic si, in acelasi timp util? M-am gandit ca astazi sa va prezint cateva idei de cadouri practice pentru mire si mireasa, numai bune de luat in geanta sau de atasat la chei. Haideti sa va spun despre ce este, mai exact vorba.

Cadouri practice pentru mire si mireasa.

Acest set de brelocuri pentru mire si mireasa este cu adevarat special. Brelocurile sunt placate cu agint si sunt special destinate mirelui si miresei. Aceste accesorii vor arata foarte bine la chei, iar detaliul cu stras alb ofera un plus de rafinament. Cele doua brelocuri sunt asezate intr-o cutie eleganta pentru ca momentul daruirii sa fie mult mai special.

Cadouri practice pentru mire si mireasa.

Cadouri practice pentru mire si mireasa.

Pixurile sunt accesoriile care se regasesc mereu in geanta noastra. Cat de frumos ar fi, sa avem mereu ceva cu noi care sa ne aminteasca de ziua magica a nuntii? Ei bine, aceste pixuri cu design elegant sunt absolut perfecte. Cel pentru mire este pixul cu detaliu negru, iar pentru mireasa este pixul cu detaliu alb. Si aceste pixuri vor fi daruite mirilor intr-o cutie rafinata de cadouri.

Cadouri practice pentru mire si mireasa.

O potcoava norocoasa placata cu argint este alegerea perfecta pentru un cadou micut si practic de nunta. Potcoava are detalii elegante, verighete cu un stras alb si este un cadou superb de nunta. In combinatie cu celalalte cadouri practice de nunta, potcoava va iesi frumos in evidenta, fiind cadoul aducator de noroc si de lucruri bune.

Idei de cadouri practice pentru mire si mireasa.

Daca doriti sa achizitionati aceste cadouri de nunta, le putei gasi pe ejuliana.ro, magazin online sau sunati la numarul de telefon afisat mai jos:suna comanda

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Potcoava norocoasa pentru miri
Pret
Lei 99

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *