Idei de cadouri pentru nunta de bumbac

Idei de cadouri pentru nunta de bumbac

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om, iar senzatia de fericire pe care o traieste orice cuplu in cadrul nuntii trebuie retraita periodic, la anumite intervale de timp. Tocmai de aceea, pe langa arhicunoscutele nunti de argint si de aur, multi oameni aleg sa sarbatoreasca si nunta de bumbac, un eveniment mai putin cunoscut, dar care merita o aniversare .

Cum alegi un decor floral pentru nunta ta

Invitatii vor aduce cadouri pentru nunta de bumbac, un eveniment care se sarbatoreste cu pretenii apropiati si membrii familiei.
Daca nunta de argint sa sarbatoreste la 25 de ani de casnicie, iar nunta de aur la 50 de ani de mariaj, nunta de de bumbac aniverseaza doar primii 2 ani de casnicie. In acesti primi doi ani se intampla foarte multe lucruri care consolideaza soarta cuplului.

Cum planifici o nunta, decor floral, cadouri pentru nunta de bumbac

In majoritatea cazurilor, amintirea primilor doi ani de casnicie echivaleaza cu venirea pe lume a primului copil. Aceste este, de altfel, unul din motivele pentru care primii doi ani ai mariajului sunt printre cei mai marcanti si mai plini de trairi edificatoare pentru cuplu.

magazin de cadouri

Ce cadouri se fac la nunta de bumbac?

Un cadou pentru nunta de bumbac trebuie sa fie ales cu atentie, in asa fel incat sa le placa ambilor parteneri.Totusi, daca ti se pare greu sa alegi un cadou chiar si pentru o singura persoana, nu trebuie sa te gandesti ca in cazul unui cuplu se va dubla gradul de dificultate. Din contra. Un cuplu trebuie sa functioneze ca o entitate de sine statatoare, iar cadoul ales pentru acesta trebuie sa fie unul specific si adaptat contextului.

Citeste si:  Masa de toaleta vintage

magazin de cadouri in Bucuresti
Ramele foto, seturile de cani pentru cuplu sau diferitele obiecte de decor pot fi idei foarte inspirate de cadouri pentru nunta de bumbac. In cazul in care simti ca ai o zi inspirata, poti chiar sa optezi pentru un cadou personalizat cu mesaje reprezentative pentru sotii in cauza.

Cani de cafea pentru el si ea.
Un aspect foarte important legat de procesul de selectie al cadoului pentru nunta de bumbac este bugetul. Pentru linistea ta, afla ca nunta de bumbac nu este un eveniment “grandios” ca nunta propriu-zisa, deci mirii nu se vor astepta la cadouri foarte scumpe.

Rama foto, album foto de nunta,cadouri deosebite de nunta
Rama si album foto de nunta

Cu un buget cuprins intre 100 si 500 RON, poti cumpara fara probleme un cadou destul de potrivit pentru nunta de bumbac pe care cuplul nu-l va uita niciodata.
Tu ce tip de cadou crezi ca li s-ar potrivi cel mai bine unor soti care tocmai au implinit doi ani de casnicie?

rama foto pentru miri

Mai multe idei de cadouri de nunta gasiti la Juliana magazin de cadouri Bucuresti.

suna comanda

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *