Idei de cadouri pentru nasii bebelusului

idei de cadouri pentru nasii bebelusului

Idei de cadouri pentru nasii bebelusului

Botezul sau crestinarea copilului este un moment foarte important atat pentru familie, cat si pentru nasii bebelusului, care sunt numiti in limbajul popular „parinti spirituali”. Conform traditiei, nasii bebelusului vor achizitiona toate obiectele necesare pentru botez, astfel incat totul sa decurga perfect. In semn de respect si multumire, parintii trebuie sa caute cele mai frumoase cadouri pentru nasii bebelusului pe care le vor oferi cu ocazia aceasta.
Atunci cand cautati cele mai frumoase cadouri pentru nasi, este important sa alegeti un cadou care sa li se adreseze amandurora si care sa aiba legatura cu evenimentul fericit, botezul copilului.

cadouri-pentru-nasii-bebelusului

Rama foto pentru nasii bebelusului

Puteti alege o rama foto eleganta, in care sa introduceti o fotografie in care sa se afle nasii si bebelusul, cadou care va fi cu siguranta foarte apreciat.

Idei de cadouri pentru nasii bebelusului

De asemenea, puteti alege o rama foto pentru primul an al copilului, in care nasii vor putea introduce fotografii noi cu ei si bebelusul, in fiecare luna.

Rama foto primul an

O alta idee minunata de cadouri pentru nasi este un set de bratari cu un banut norocos, pe care puteti grava fotografia bebelusului sau initialele numelui copilului.

Idei de cadouri pentru nasii bebelusului
Un cadou spiritual si semnificativ pentru nasa, poate fi o statueta in forma Fecioarei Maria, care tine pruncul in brate, asemenea nasei care tine copilul in brate in biserica, in timpul ceremoniei religioase.

Citeste si:  Cum sa ai idei de cadouri inspirate?

Idei de cadouri pentru nasii bebelusului
De asemenea, atunci cand vine vorba despre cadouri pentru nasi puteti opta si pentru obiecte utile pentru casa sau obiecte decorative. De exemplu, daca nasii sunt pasionati de fotografie, puteti opta pentru un ceas de birou in forma de aparat foto vintage, care va aduce un plus de personalitate oricarei incaperi.

De asemenea, pentru pasionatii de bauturi fine, alege-ti un mini-bar in forma de glob pamantesc, confectionat din lemn, care va aduce un plus de eleganta oricarei incaperi. In plus, acest obiect este atat decorativ, cat si practic si va fi apreciat de ambii nasi.

mini-bar-cu-glob-pamantesc-inchis-deschis
O alta idee minunata de cadouri pentru nasi poate fi si un set din pahare de cristal cu picior, inscriptionate cu mesajele „mr right”, respectiv „mrs always right”, care vor fi cu siguranta pe placul lor.

Pahare pentru miri Mire si mireasa
Atunci cand alegi cadouri pentru nasi, acestea trebuie sa li se adreseze amandurora si sa semnifice aprecierea si stima pe care le porti pentru ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *