Idei de cadouri pentru motociclisti


Recomandari si idei de cadouri pentru motociclisti

Te confrunti cu situatia in care ai de facut cadouri pentru motociclisti si esti in ”pana” de idei? Daca nu esti motociclist, nu poti intelege cu adevarat pasiunea celor pentru care sportul pe doua roti este un mod de a trai, un adevarat stil de viata.

Cei mai multi dintre noi ne simtim mai confortabil in masina personala decat pe motocicleta dar avem cel putin un prieten sau chiar pe cineva din familie care este motociclist.
Daca esti motociclist, stii despre ce vorbesc. In cazul in care ai de facut un cadou cu ocazia zilei de nastere a unui prieten sau prietena care impartaseste aceeasi pasiune pentru motociclete, probabil stii ce i-ar placea sa primeasca.


Idei de cadouri pentru motociclisti Juliana

Nu toata lumea are destul curaj pentru a incaleca o motocicleta, mai ales una cu multi cai putere asa ca avem toata admiratia pentru cei care se aventureaza pe ele.
Totusi, noi te putem ajuta cu cateva recomandari de cadouri pentru motocicilisti chiar daca nu esti unul dintre ei. Sunt, in acelasi timp, si cadouri pentru barbati care apreciaza obiectele de colectie.

Iata cateva recomandari de cadouri pentru motociclisti!

Manusi de motociclist. O pereche de manusi de motociclist poate fi un cadou util pentru cei care calatoresc pe doua roti. Manusile sunt un accesoriu esential pentru motociclisti si ar fi bine sa alegi unele de calitate.

Citeste si:  Idei de cadouri deosebite de nunta Juliana

GPS pentru motocicleta. O harta sau un GPS pentru motocicleta pot fi idei excelente de cadouri cu utilitate pentru motocicilisti. De ani de zile Garmin Zumo este un model  standard pentru cele mai  bune receptoare GPS de motociclete.
Un GPS pentru motocicleta trebuie sa reziste la intemperii, soare, ploaie, frig etc. Cel de la Zumo este ‘’waterproof’’ si intruneste toate aceste cerinte dar e cam scumput.
Desigur, ar fi multe alte idei legate de obiectul pasiunii lor dar am putea intra in detalii mai tehnice si mai bine lasam asta pe seama celor care chiar se pricep.
Cei mai multi opteaza pentru chestii mai putin tehnice cand vine vorba de cadouri pentru motociclisti.
Revista pentru motociclisti. Poate fi o idee buna pentru un barbat. Desi exista destule informati pe internet, barbatilor le place sa citeasca reviste despre pasiunea lor . Cu siguranta, unui motociclist i-ar placea un numar dintr-o revista de motociclete sau chiar un abonament pe un an de zile.

butoni de camasa-Idei de cadouri pentru motociclisti Juliana

Butoni de camasa motociclete. Multi dintre motociclisti pot avea slujbe la birou unde merg imbracati in costum. Ce accesoriu ar fi mai potrivit pentru un barbat pasionat de ”motoare”, daca nu o pereche de butoni in forma de motociclete?

Ceas motocicleta pentru birou. Idea este ca orice idee de cadouri pentru motociclisti ar trebui sa aiba legatura cu pasiunea acestora- motorul. Noi iti recomandam un superb ceas de birou in forma de motocicleta sport argintie.

Citeste si:  Cadouri de nunta elegante
Idei de cadouri pentru motociclisti Juliana
Ceas de birou in forma de motocicleta sport in miniatura.

Idei de cadouri pentru motociclisti JulianaIdei de cadouri pentru motociclisti JulianaIdei de cadouri pentru motociclisti Juliana

Acest ceas in forma de motocicleta il poti cumpara sau precomanda din magazinul eJuliana.

Tu ce idei de cadouri pentru motociclisti ai recomanda?

cumpara online sau telefonic 0785232325

1 Opinii pentru “Idei de cadouri pentru motociclisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *