Idei de cadouri pentru fumatori

Idei de cadouri pentru fumatori: bricheta “fara flacara” prin USB

Atunci cand esti in cautarea celor mai bune idei de cadouri pentru fumatori, ai posibilitatea de a descoperi lucruri care le vor parea interesante chiar si nefumatorilor. Spre exemplu, un gadget la moda in momentul actual este bricheta fara flacara care se incarca prin USB.

Fiind o inovatie in acest domeniu, bricheta usb este acel gen de cadou pe care i-l poti face oricarei persoane dragi care apreciaza tutunul si este interesata de cele mai noi descoperiri in materie de tehnologie.

Bricheta cu usb idei de cadouri pentru fumatori

Bricheta cu usb, fara flacara breloc decorata cu tigru

Cum functioneaza bricheta usb?

Aprinderea acestei brichete se face exclusiv prin energia electrica furnizata de catre o baterie care se incarca prin portul usb. Astfel, bricheta nu are nevoie de gaz sau de flacara pentru a putea functiona, iar acest lucru o face perfecta pentru conditiile meteorologice nefavorabile.Bricheta cu usb idei de cadouri pentru fumatori

Cand putem oferi cadou o astfel de bricheta?

Pentru ca niciun moment nu e destul de nepotrivit pentru a face un cadou, bricheta usb poate fi oferita drept cadou cu absolut orice tip de ocazie. Totusi, deoarece vorbim despre un accesoriu orientat exclusiv catre fumatori, este important sa mentionam ca, cel mai probabil, aceasta bricheta nu le va fi de mare folos persoanelor nefumatoare.

 bricheta cu usb idei de cadouri pentru fumatori

Bricheta cu usb, fara flacara decorata cu motocicleta Harley Davidson

Alte idei de cadouri pentru fumatori

Optiunile de cadouri pentru fumatori sunt aproape inepuizabile. In cazul in care o bricheta usb nu te multumeste sau ti se pare prea putin, afla ca exista foarte multe accesorii interesante pentru persoanele care obisnuiesc sa fumeze.

Citeste si:  Idei de cadouri pentru fetite cochete

Pipa cadou pentru fumatorii de pipa

pipa idei de cadouri pentru fumatori

Pipa din piatra si os de peste sculptata pentru pasionatii de pipa

O pipa, spre exemplu, este acel tip de cadou pentru fumatori care indeplineste atat un rol practic, cat si un rol decorativ. Fiind un cadou mai degraba masculin, pipa se numara printre cele mai potrivite idei de cadou pentru barbatii care fumeaza.

Set cadou cu scrumiera si bricheta

De asemenea, o scrumiera deosebita poate fi la randul ei o idee buna de cadou pentru fumatori. Unul dintre avantajele acestor tipuri de cadou consta in accesibilitatea lor si in utilitatea practica pe care o au.

bricheta si scrumiera mar idei de cadouri pentru fumatoriBricheta si scrumiera in forma de mar perefecta ca idee de cadouri pentru fumatori

Acestea fiind spuse, daca vrei sa faci un fumator fericit, incearca sa te adaptezi la nevoile lui si sa-i oferi lucruri care sa corespunda obiceiurilor zilnice pe care le are.
Tu ce alte idei de cadouri deosebite pentru fumatori cunosti?set cadou cu scrumiera si bricheta idei de cadouri pentru fumatori

Set cadou pentru fumatori cu bricheta si scrumiera

pix bricheta cu usb cadouri pentru fumatoripix bricheta cu usb cadouri pentru fumatoripix bricheta cu usb cadouri pentru fumatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *