Idei de cadouri pentru bebelusi

cadouri pentru bebelusi, perie si pieptene idei de cadouri pentru botez juliana, set de perie si pieptan cadou pentru bebelus

Recomandari si idei de cadouri pentru bebelusi

Decizia de a opta pentru un cadou anume poate fi destul grea atunci cand vine vorba despre cadouri pentru bebelusi. Fiindca nu vorbim despre persoane mature cu preferinte, aspiratii si pasiuni, ci despre un copil aflat in primii ani din viata, decizia trebuie luata exclusiv in baza traditiei si a formalitatii.
Cu toate acestea, experienta ne-a invatat ca exista foarte multe cadouri de context care trebuiesc facute la momentul potrivit si care pot fi de mare efect. Acest lucru se aplica si atunci cand ne referim la cadouri pentru bebelusi. 

Dintre aceste cadouri de context, putem aminti peria si pieptenele pentru bebelusi sau suportul pentru certificatul de botez.

Cadou pentru bebelus suport de certificat perie si pieptanPentru ca nicio persoana nu-si poate aminti primii ani din viata, este foarte important ca acestia sa fie marcati de fotografii si de obiecte specifice varstei de care sa ne amintim cu bucurie la maturitate. Foarte multi dintre noi pastram inca intr-un loc special prima perie si primul pieptene care ne-au fost daruite atunci cand ne-am nascut.

Cadou pentru bebelus rama si set perie si pieptan

Chiar daca vorbim despre cadouri simbolice, peria si pieptenele ii pot multumi si pe amatorii de cadouri practice. Mentionam insa faptul ca, in ciuda aparentului rol practic, peria si pieptenele pentru bebelusi ascund in spatele lor mai multa incarcatura emotionala si simbolica decat intrebuintare pentru un scop anume.

Citeste si:  Oglinda pliabila pentru boudoir-ul tau

Cadouri pentru bebelusi, cadouri pentru nou nascuti
Daca vrei totusi un cadou care sa serveasca unui anumit scop si sa fie si simbolic in acelasi timp, poti alege suportul pentru certificatul de botez. Acesta, pe langa faptul ca pastreaza emotia unui moment cheie din viata oricarui crestin, poate juca si un rol decorativ in camera bebelusului pana in primul an de scoala.

Suport pentru certificat cadouri pentru nou nascuti
Mai mult decat atat, un astfel de suport poate fi folosit si pentru certificatul de nastere, primul si cel mai important act pe care il avem pentru tot restul vietii.

Cadou pentru bebelus suport de certificat

 

Bebelusilor li se fac cele mai multe fotografii pentru ca parintii lor vor sa nu piarda nici un moment legat de acestia ci sa pastreze toate acele priviri si zambete nepretuite pentru totdeauna. Ce alt cadou pentru bebelus poate fi mai potrivit decat un album foto?

album foto pentru primul an idei de cadouri pentru botez juliana

Pentru cei care vor ca totul sa fie perfect si in camera bebelusului si nu vor sa uite nici macar cel mai mic detaliu, le recomandam ceasul de perete pentru primul an. Si acesta este legat de fotografiile lui bebe pentru ca fiecare cifra dintre cele doisprezece, este inlocuita de cate o rama foto pentru fiecare luna a primului anisor.

Ceas pentru primul an cadouri pentru primul an

Tot la cele mai frumoase amintiri legate de bebelusi intra si cutiutele pentru prima bucla si primul dintisor. Prima bucla si primul dintisor al bebelusului isi au loc de cinste in casetute sau cutiute argintate cu catifea in interior pe care le poti pastra toata viata.

Citeste si:  Cadouri pentru copiii mici

Cutiute pentru prima bucla si primul dintisor idei de cadouri pentru botez juliana

Acestea fiind spuse, daca esti pus in situatia de a te decide asupra unui cadou pentru bebelusi de mare efect, ai deja la indemana cateva dintre cele mai bune idei. Tine insa de tine sa alegi care dintre aceste doua cadouri este cel mai potrivit. Totusi, daca nu te poti hotari si daca bugetul iti permite, nu exista niciun motiv pentru care nu le-ai putea oferi pe ambele.

 

Cadou pentru bebelus suport de certificat

Pentru a comanda oricare dintre cadourile pentru bebelusi de mai sus, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos sau viziteaza magazinul online ejuliana:

suna magazin Juliana Ferdinand

Sumar
Recomandari si idei de cadouri pentru bebelusi
Nume Articol
Recomandari si idei de cadouri pentru bebelusi
Descriere
Decizia de a opta pentru un cadou anume poate fi destul grea atunci cand vine vorba despre cadouri pentru bebelusi. Fiindca nu vorbim despre persoane mature cu preferinte, aspiratii si pasiuni, ci despre un copil aflat in primii ani din viata, decizia trebuie luata exclusiv in baza traditiei si a formalitatii. Cu toate acestea, experienta ne-a invatat ca exista foarte multe cadouri de context care trebuiesc facute la momentul potrivit si care pot fi de mare efect. Acest lucru se aplica si atunci cand ne referim la cadouri pentru bebelusi.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

4 thoughts on “Idei de cadouri pentru bebelusi

  1. Daniela N. says:

    Buna Am vazut ca ceasul pentru primul an de perete nu mai este disponibil pentru comanda in magazinul online. Puteti sa ma anuntati cand revine in stoc. Am un nepotel care va implini un anisor in cateva luni si as vrea sa fie cadoul pentru prima zi de nastere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *