Idei de cadouri pentru absolventi speciale


Cadouri pentru absolventi, care vor aduce zambete pe buze

Cauti cadouri pentru absolventi si nu ai inspiratie? Sunt o multime de variante de unde poti alege. Poti opta pentru cadouri pentru absolventi, cu tematica sau poti achizitiona cadouri mai generale pentru acest eveniment.

Este decizia ta de unde alegi. Noi ti-am pregatit un articol cu recomandari de cadouri cu tematica legata de absolvire.


Ziua absolvirii este mult asteptata de catre toti studentii sau elevii de liceu. Aceasta zi marcheaza incheierea unei etape frumoase a vietii presarata cu multe momente frumoase, prietenii adevarate, dar si momente grele, din care, cu siguranta, s-au invatat multe lucruri.

Acest eveniment special din viata unei persoane trebuie sarbatorit cum se cuvine, dar, in acelasi timp, toate eforturile depuse de-a lungul anilor trebuie rasplatite.

Cand vine vorba despre cadouri pentru absolventi, puteti impresiona in mod placut cu daruri care au menirea de a pastra cele mai frumoase amintiri din ziua aceasta zi speciala.

cadouri pentru absolventi

 

Idei de cadouri pentru absolventi din colectiile Juliana

Cadourile de absolvire pot fi alese din urmatoarele categorii: rame de fotografii si albume foto speciale de absolvire, un suport special pentru certificatul de absolvire sau, de ce nu, statuete  simpatice in forma de absolvent sau chiar pixuri elegante.

cadouri pentru absolventi

Album foto pentru absolvire

cadouri pentru absolventi

Rama foto pentru absolvire

Cand vine vorba de pastrarea fotografiilor din ziua absolvirii, este nevoie, desigur, de o rama frumoasa de fotografii si de un album special.

Citeste si:  Cum sa te bucuri de viata in fiecare moment?

Modelele mele preferate de rama pentru fotografii si album foto sunt cele de mai sus. Imi place foarte mult designul unic, dar si nota de eleganta oferita de ciucurele galben. Imi si imaginez cat de frumos va arata o fotografie surprinsa alaturi de colegii dragi in aceasta rama foto argintata…

cadouri pentru absolventi

Pix cadou pentru absolvire

cadouri pentru absolventi

Pixul elegant si suportul pentru certificatul de absolvire fac parte din categoria cadourilor de absolvire neasteptate. Pixul, un accesoriu practic si elegant, va aduce mereu aminte de ziua absolvirii. In ceea ce priveste suportul pentru certificat, acesta este o madalitate frumoasa de pastrarea a documentului pretios. Ciucurii negri ofera un plus de unicitate si detaliul cu roba argintata va atrage toate privirile.

cadouri pentru absolventi

Statueta absolvent se poate darui asa cum este ea sau se poate integra intr-un buchet de flori. De asemenea, aceasta statueta poate fi un cadou simbolic de oferit fiecarui elev de liceu, dintr-o clasa impreuna cu diploma de absolvire si o floare frumoasa.

cadouri pentru absolventi

Pentru a comanda cadouri pentru absolventi, intra in magazinul online ejuliana.ro, la sectiunea idei de cadouri pentru barbati si femei! Suna la numarul de telefon 0785232325 pentru a confirma stocul in magazin.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *