Idei de cadouri cu borseta din piele naturala pentru barbati


Cadouri cu borseta din piele naturala cu adevarat deosebite

Borseta din piele naturala este o alegere inspirata de accesorii pentru barbati, care ofera un plus de originalitate unei tinute. Acest accesoriu poate sa transforme o tinuta banala in una eleganta, apreciata de cei din jur. Multi barbati prefera o borseta din piele naturala in loc de o servieta pentru tinutele de zi cu zi. Borseta este un accesoriu mult mai practic si mai convenabil din punctul de vedere al dimensiunilor. Desi o servieta poate oferi acea nota de eleganta si de rafinament unei tinute office, o borseta din piele este o alegere la fel de buna.

Ce puteti sa ii daruiti unui barbat alaturi de o borseta din piele naturala?

Borseta din piele poate fi oferita singura sau in combinatie cu alte cadouri. Un cadou neasteptat este o alegere indrazneata, care va aduce si reactii pe masura din partea celui care va primi cadoul. Daca doriti sa pastrati o tematica eleganta pentru cadou, cele mai potrivite alegeri sunt o busola antichizata de colectie, o macheta auto sau un ceas miniatura de birou.

Idei de cadouri cu borseta din piele naturala pentru barbati

Idei de cadouri cu borseta din piele naturala pentru barbati

Ceasurile miniatura de birou vin in multe forme surprinzatoare si sunt perfecte pentru barbatii pasionati de diferite domenii. Un ceas miniatutura in forma de aparat de fotografii va fi, cu siguranta pe placul unei persone cu o pasiune pentru fotografie. Ceasul miniatura avion va incanta un iubitor al aviatiei. Nici pasiunea pentru obiecte vechi, antichizate nu este neglijata. Busola Stanley London este, cu siguranta o piesa de colectie. Realizata in stil antichizat, aceasta busola este perfect functionala si va incanta prin unicitatea designului sau. Pentru un plus de rafinament, busola vine ambalata intr-o cutie fina din lemn.


Idei de cadouri cu borseta din piele naturala pentru barbati

Idei de cadouri cu borseta din piele naturala pentru barbati

Daca cunoasteti un iubitor al masinilor de epoca, alaturi de borseta puteti sa oferiti aceasta macheta auto. Cu siguranta aceasta macheta eleganta va intregi colectia de masini si va fi foarte apreciata. Atat datorita culorilor alese, cat si datorita designului inedit, inspirat din filmele vechi, macheta va face o impresie buna si va fi primita cu drag.

Citeste si:  Cadou pentru profesor, la sfarsit de an

Acestea sunt sugestiile noastre de cadouri cu borseta din piele naturala pentru barbati.Doresti sa comanzi una dintre sugestiile noastre? – click AICI.

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Idei cadouri borseta de piele
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *