Geoda de ametist

Geoda de ametist, decor si remediu pentru casa si birou

Ai nevoie de o geoda de ametist pentru casa sau birou? Iata cateva recomandari si lucruri pe care trebuie sa stii inainte de a achizitiona un astfel de obiect de decor interesant.

O geoda de ametist este cu adevarat o un element de decor fascinant, de o frumusete deosebita.Fiecare ac de cristal, fiecare formatiune de cristale de ametist are fara indoiala frumusetea sa unica.

Mai mult decat frumusetea sa, ametistul are o multime de proprietati care cu siguranta va vor convinge sa achizitionati o geoda de ametist sau cel putin un cristal de ametist pentru a-l pune in casa.

geoda-amtist-camin-living

Oamenii simt o atractie deosebita pentru lumea pietrelor, cristalelor si cand sunt in apropierea lor simt nevoia sa le atinga.

Am putut observa de nenumarate ori, foarte multe persoane care atunci cand erau in apropierea cristalelor din magazin, atingeau sau tineau  in mana un cristal desi nu isi propusesera sa intre in magazin pentru a achizitiona unul.

Cu siguranta vi s-a intamplat sa doriti sa atingeti aceste cristale atunci cand ati fost in apropierea lor.

atinge-ametist

Poate si datorita formelor sale concave care amintesc de cavitati si pesteri aceste geode de ametist au fost asociate cu misterul si meditatia.

Citeste si:  Cum sa ai o piele frumoasa!

Despre ametist si in special de geoda de ametist se spune ca are proprietati energetice speciale legate de vindecare si transformare.

geoda-decor-living

Daca ai o geoda de ametist sau vrei sa cumperi una si ai casa apropae de strada sau o zona foarte aglomerata, este recomandabil sa amplasezi geoda aproape de usa de la intrare.geoda-ametist-uriasa

Vei vedea efectele benefice ale geodei de ametist legate de sanatatea si bunastarea materiala a familiei care nu vor intarsia sa apara.

Exista mai multe tipuri de geode de cristale, geode de cristal de stanca, geode de citrin dar printre cele mai populare sunt aceste geode de ametist care vin in forme diferite si dimensiuni diferite. Unele sunt cel putin la fel de inalt ca un om in marime naturala.

A sta langa o astfel de geoda mare  inseamna sa fii acoperit de energia ametistului care dupa cum spuneam mai sus are prorietati energetice de vindecare dar si char geodele mai mici sunt bune pentru calitatile lor feng shui.
Ametistul este reconoscut pentru proprietatile de calmare si pace si protectie emotionala.

La geode de ametist cele mai pretuite sunt acelea care au acele de cristal cat mai groase si mai lungi.

Acele de ametist se pot achizitiona si separate la bucata si sunt considerate adevarate amulete si talismane bun augur, purtatoare de energie.

Citeste si:  Accesorii pentru barbati

 

1 Opinii pentru “Geoda de ametist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *