Gentuta cu cosmetice pentru vacantaCe nu trebuie sa ne lipseasca din gentuta cu cosmetice cand plecam in vacanta?

Vacantele la care am visat pe tot parcursul anului sunt din ce in ce mai aproape de noi. Indiferent de locatia aleasa, este important ca bagajul sa fie pregatit si organizat foarte bine, pentru a nu lua cu noi lucruri inutile pe care sa le aducem apoi cu noi acasa. Ideal este sa folosim produse a caror cutie sa poata fi aruncata atunci cand vacanta se apropie de sfarsit. In acest fel, nu vom mai ingreuna bagajul.

Set Baylis&Harding Skin Spa.

Este bine ca gentuta cu cosmetice sa contina produsele tale preferate. Alege fondul de ten, anticearcanul, rimelul si rujul care te avantajeaza cel mai bine si cu care te-ai obisnuit deja, reusind sa iti faci un machiaj foarte frumos de fiecare data. Pentru un look feminin de seara, ia cu tine tusul sau un creion negru de ochi. Acesta iti va schimba look-ul instant, un cateye fiind foarte potrivit pentru seara. De asemenea, un blush intr-o culoare draguta te va face sa stralucesti.


Set Baylis&Harding skin spa.

Nu trebuie neglijata nici ingrijirea corpului, desigur! Cel mai recomandabil este sa iei cu tine produse travel size. Dupa terminarea lor, poti arunca linstita ambalajul, facand loc altor obiecte in bagaj, cum ar fi diferite suveniruri care iti vor aminti de locatia frumoasa pe care ai vizitat-o.

Citeste si:  Cani si cesti de cafea de craciun

Set Baylis&Harding Skin Spa.

Pentru ingrijirea corpului, noi va recomandam acest set Baylis&Harding minunat format din 3 produse: gel de dus, gel de dus crema si, bineinteles o crema de corp. Fiind travel size, acestea sunt perfecte de luat in calatorii. Parfumul lor este unul deosebit, format din arome de crin, goji si vanilie dulce. Mirosul persista un timp indelungat pe piele si, datorita aromelor delicioase, confera o stare de bine.

Tu ce produse cosmetice iei cu tine cand calatoresti?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *