Biscuiti Cu Stafide Fara Gluten Si Fara Zahar
Atunci cand ai pofta de ceva dulce si nu vrei sa stai mult in bucatarie, trebuie sa faci ceva rapid. Iti propun sa incerci aceste fursecuri cu stafide fara zahar, fara gluten.
Se prepara rapid, sunt sanatoase si o sa-ti aduci aminte de fursecurile cu stafide din copilarie. Sunt absolut delicioase si usor de facut.
Poti vedea reteta rapida in varianta video pe canalul de You Tube:
Ingrediente – reteta – fursecuri fara zahar si fara gluten:
- 2 oua medii
- 100g faina de ovaz (fulgi de ovaz macinati)
- 50g zahar de curmale (sau ce indulcitor preferi)
- 80g ulei de cocos
- 1 jumatate de lingurita de praf de copt
- 1 varf de lingurita de sare
- esenta de vanilie
- 100g stafide, curmale taiate marunt sau bucati de ciocolata
Mod de preparare:
- Intr-un bol punem uleiul de cocos topit, sarea si zaharul de curmale sau indulcitorul si amestecam putin cu o lingura.
- Adaugam ouale la temperatura camerei si mixam pana se topeste zaharul. Dureaza cam 3-4 minute.
- Adaugam esenta de vanilie, praful de copt si amestecam cu o lingura sau cu o spatula. Punem si faina de ovaz putin cate putin pana o incorporam bine.
- Dupa ce am incorporat si faina, adaugam stafidele sau bucatelele de curmale sau ciocolata.
- Amestecam bine si cu o lingurita formam fursecurile si le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Aluatul nu este unul tare, de aceea, trebuie sa ne ajutam de o lingurita.
La cuptor
Le punem in cuptorul preincalzit la 160C pentru 10-15 minute.
Cand fursecurile sunt gata le punem pe o farfurie si asteptam cateva minute sa se raceasca.
Aboneaza-te la canalul nostru de retete fara gluten si fara zahar!
Daca vrei sa vezi si alte retete cu ingrediente sanatoase, fara zahar si fara gluten, aboneaza-te la canalul nostru de You Tube. Ne poti urmari si aici pe site-ul nostru. Lasa un comentariu mai jos daca vrei sa ne sustii munca. Daca ai incercat reteta, spune-ne cum a iesit!
eJuliana.ro - Magazin de cadouri
Cadouri de Botez şi Nunta | Magazin online, Bucureşti
Vezi produse în magazin