Fursecuri Cu Ciocolata Fara Gluten – Reteta Rapida Si Usor De Facut

Fursecuri Cu Ciocolata Fara Gluten
Reteta Rapida Si Usor De Facut – Desertul Care Dispare Instant

Daca esti in cautarea unei retete simple, rapide si sanatoase pentru fursecuri cu ciocolata fara gluten, ai ajuns in locul potrivit! Realizate cu faina de ovaz,ulei de cocos si indulcite delicat cu zahar de melasa, sunt alegerea ideala pentru cei care iubesc gusturile autentice si sanatoase.

Fie ca ai o dieta speciala sau doar iti doresti un desert care sa-ti incante simturile, aceste fursecuri cu ciocolata sunt usor de preparat si incredibil de gustoase. Ciocolata neagra le ofera un plus de savoare, iar aroma subtila de vanilie completeaza perfect tabloul gustativ. Indiferent daca le pregatesti pentru o gustare rapida sau pentru a impresiona musafirii, aceasta reteta este o alegere castigatoare pentru toti iubitorii de desrturi fara gluten.

Citeste si:  Chec cu curmale fara zahar

Ingrediente Fursecuri Cu Ciocolata Fara Gluten:

  • 100 g faina de ovazFursecuri Cu Ciocolata Fara Gluten
  • 80 ml ulei de cocos
  • 50-70 g zahar de melasa, depinde de cat de dulce preferi (orice indulcitor preferi)
  • 2 oua medii
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 1 lgt vanilie
  • 85-100 g ciocolata neagra (orice ciocolata preferi)
  • 1 varf de lgt sare

Mod De Preparare Fursecuri Cu Ciocolata:

  • Intr-un bol punem uleiul de cocos topit, zaharul de melasa, sarea si vanilia. Amestecam toate ingredientele.
  • Adaugam cele 2 oua si incepem sa mixam cam 5 minute.
  • Adaugam praful de copt, amestecam si adaugam faina de ovaz. Incorporam bine si adaugam ciocolata taiata bucatele mici.
  • Amestecam bine toate ingredientele si lasam aluatul 5 minute deoparte.
Citeste si:  Lipii de Ovaz fara Gluten, fara Drojdie
 Cum Coacem Fursecurile?
  • Tapetam o tava cu hartie de copt. Luam o lingurita sau lingura si luam din compozitie cate putin ca sa formam fursecurile. Trebuie sa lasi distanta mai mare intre ele sa nu se lipeasca.
  • O sa facem 2 tavi.
  • Punem fursecurile in cuptorul preincalzit la 180 C pentru 10 – 12 minute. Eu dupa 5-6 minute le-am intors. Acum depinde de cuptor.

Acum ca ai descoperit cat de usor este sa prepari aceste fursecuri delicioase fara gluten, nu-ti mai ramane decat sa le savurezi!
Aroma intensa a ciocolatei negre si textura fina vor face ca fiecare muscatura sa fie o adevarata placere. Bucura-te de ele la cafeaua de dimineata, ca desert dupa masa sau ca o gustare dulce intre mese.
Aceste fursecuri cu ciocolata pot fi pastrate cateva zile, dar te avertizez – sunt atat de bune incat vor disparea rapid!
Incearca-le si spune-mi cum ti-au iesit! Astept sa-mi scrii in comentarii!

Pofta Buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *