Frica de ceea ce cred ceilalti


Frica de ceea ce cred ceilalti

Frica de ceea ce cred ceilalti despre noi ne tine prionieri si ne impiedica sa ne dezvoltam si sa ne valorificam potentialul. Nu vom fi niciodata ce am putea fi daca nu scapam de frica.

”Oamenii sunt obisnuiti sa-si petreaca viata asteptand sa inceapa sa traiasca.” Eckhart Tolle. Pana acum, toata viata mea am fost cuprins de teama de ceea ce gandesc ceilalti despre mine. Asta m-a tinut departe de dorinta mea de a-mi atinge potentialul.

lensa.ro

Cum să te simți încrezător in tine
Niciodata nu am putut dansa in public de teama ca oamenii vor arata cu degetul si vor rade. De cele mai multe ori am preferat sa nu-mi exprim parerea de teama ca voi fi considerat stupid.
Simt ca mi-am trait viata pe jumatate pana acum. Stiu ca am ratat multe din cauza asta si stiu ca am multe de oferit acestei lumi dar am fost paralizat de teama de a fi ridiculizat si respins daca ”ies la inaintare”. Adevaratul ”eu” sta inchis acolo ca intr-un cocon.

secrete la interiu

De ceva timp incoace, insa , lucrurile au inceput sa se schimbe pentru ca tot citind despre motivatie si sensul de a trai la un potential mai inalt, am inceput sa caut raspunsuri. M-am hotarat sa ma confrunt cu fiecare dintre aceste temeri ori de cate ori apar.
A inceput o perioada destul de dificila pentru ca in fiecare zi inseamna sa ies putin cate putin, din zona mea de confort, in zona de ”curaj”. Am inteles de cate lucruri sunt capabil, lucruri pe care inainte nu credeam ca am sa le pot face.
Pe tine, cat de des te-a oprit sa faci ceva, frica de ceea ce cred ceilalti? Ce am reusi sa facem daca nu ne-ar pasa de imaginea noastra in ochii celorlalti? Frica de ceeace cred cei din jur, ne afecteaza incredibil mai mult decat ne putem imagina.Lucruri de care femeile puternice nu-si fac griji

Citeste si:  Cabina telefonica britanica in marime naturala

De cele mai multe ori suferim in liniste si credem ca doar noi simtim asa dar in realitate si cei care par mai curajosi decat noi au astfel de temeri.ganduri-30x20cm-59-3366
Oriunde privim in jur, vedem numai oameni increzatori, carora nu pare sa le fie teama de ce cred ceilalti.Ei, bine, in realitate, nu este asa.
Nu, nu suntem singurii care simtim asta. Sunt si altii.
Am observat ca indiferent de temperament fiecaruia, introvertit sau extrovertit, cu totii avem si ne lupatam cu aceleasi temeri.
Cand simti ca frica te trage inapoi,  arunca o privire in jur si vei observa ca nu esti singur. Daca tu incepi sa-ti confrunti propria frica, si altii vor incepe sa se confruncte cu frica lor.
Mai mult decat atat, atunci cand incetezi sa-ti mai pese de ce cred ceilalti si pornesti sa-ti atingi propriile scopuri, dai si altora putere sa faca la fel.
Cineva va vedea asta intotdeauna si isi va dori sa faca la fel. Confruntandu-te cu propriile temeri va da curaj si altora sa faca la fel.
Ce crezi acum ca ceilalti cred nu este realitatea. Acei oameni de acolo…. , cei care crezi tu ca te judeca sau vorbesc despre tine, nu fac asta in realitate.
Nu au timp pentru asta.Ei sunt prea ocupati sa se gandeasca la ce cred ceilalti despre ei.
Si chiar daca se uita la tine, te judeca sau vorbesc despre tine poti fi aproape sigur(a) ca nu spun lucrurile oribile pe care ti le imaginezi tu ca le spun.unii-oameni-45x16cm-9681
In realitate, te invidiaza pentru infatisarea ta, cum iti sta parul, pantofii,  firea ta increzatoare…
Ceea ce credem noi ca oamenii sun despre noi nici macar nu se apropie de realitate.
Frica de ceea ce cred ceilalti despre noi este ca o cusca dar este posibil sa ne eliberam de aceasta teama.
In timp, devenim obisnuiti cu cusca si uitam cum este sa fim in afara ei. Ne resemnam si continuam sa traim in cusca.
Hotarand sa ne depasim temerea de parerea celorlalti, incepem sa ne recapatam libertatea din cusca pe care ne-am construit-o singuri.

Citeste si:  Cum sa castigi simpatia celor din jur

fericirea, Frica de ceea ce cred ceilalti
Si viata in libertate este minunata…este locul unde poti fi ceea ce vrei sa fii, atingand potentialul maxim.
Este unul dintre cele mai placute sentimente pe care le poti trai.
Nu lasa teama de ce cred ceilalti sa te opreasca sa traiesti viata care iti este data sa o traiesti la maxim!

Sumar
Frica de ceea ce cred ceilalti
Nume Articol
Frica de ceea ce cred ceilalti
Descriere
Frica de ceea ce cred ceilalti despre noi, ne tine prionieri si ne impiedica sa ne dezvoltam si sa ne valorificam potentialul. Nu vom fi niciodata ce am putea fi daca nu scapam de frica.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo
lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *