Cum sa alegi forma ideala pentru tortul de nunta

Cum sa alegi forma ideala pentru tortul de nunta?

Unul dintre momentele care va ramane cu siguranta intiparit in mintea persoanelor care au ales sa fie alaturi de tanarul cuplu este reprezentat de defilarea tortului care atrage privirile invitatilor. Daca mireasa va fi vedeta serii, accesoriul care va da culoare evenimentului va fi tortul de nunta. Cutitul de tort, unealta magica care il va felia, va putea pastra designul spectaculos pana la finalul serii.

cutit pentru tortul de nunta

Chiar daca acesta este admirat doar o clipa de invitati, forma si gustul sunt cele care vor impresiona. Mirii pot opta pentru un desert care sa fie in ton cu tema nuntii sau care sa imbine gusturile ambilor indragostiti.

paleta si cutit pentru tortul de nunta

Daca totul este organizat din timp, atunci si tortul trebuie comandat cu cel putin sase luni inainte de nunta. Nu trebuie sa fie un simplu desert prin care traditia este respectata, ci trebuie sa le starneasca de indata pofta. Forma acestuia si felul cum se integreaza in decorul salii sunt alte doua aspecte esentiale. Un lucru la care trebuie sa i se acorde o grija deosebita este impartirea desertului intr-un mod prin care aspectul sa se pastreze. Cutitul de tort este cel care va indeplini aceasta misiune, aparent usoara, insa dificila pentru chelnerii desemnati pentru servirea oaspetilor. Pastrarea gelatinei, a fructelor si a formei nu se poate realiza fara ajutorul unui instrument special.

Citeste si:  Idei de cadouri inspirate pentru mama

paleta si cutit pentru tortul de nunta

Simplitatea este la moda si atunci cand vine vorba de nunta. Torturile sofisticate si incarcate dau batai de cap atat cofetarilor cat si mirilor, mereu existand acele semne de intrebare legate de soarta acestuia. Pentru siguranta tuturor, cea mai potrivita forma este cea rotunda, traditionala si clasica. Avantajul ei este decorarea rapida si usoara, stabilitatea fiind cea care le permite cofetarilor acest lucru. Pentru o pata de culoare si pentru inveselirea decorului, este indicat ca si tortul sa aiba mai mult de doua linii trasate de jur imprejur. In acest mod, cutitul de tort are de indeplinit o sarcina mai usoara, pastrand aspectul tortului pana ce ajunge in farfuria invitatului. Cum vara da startul nuntilor, fructele sunt cele care trebuie sa racoreasca invitatii prin combinarea acestora in interiorul tortului.

Cutit pentru tortul de nunta.

Personalitatea mirilor este reflectata adeseori in tortul care defileaza prin fata tuturor. Pornind de la alegerea formei, alegerea ingredientelor si alegerea cutitului de tort, fiecare etapa este importanta in desfasurarea nuntii.

cutit pentru tortul de nunta

Cutit pentru tortul de nunta

Il poti cumpara aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *