Cum sa te comporti ca sa fii observata la serviciu?


Cum sa te comporti ca sa fii observata la serviciu?

Pentru a fii apreciata pentru munca depusa, mai intai trebuie sa stii cum sa te comporti pentru ca fii observata la serviciu! Jobul reprezinta una dintre prioritatile noastre. Acesta inseamna dezvoltare, invatare si castiguri. Ne pregatim o viata intreaga pentru “acel job de vis” care ne va aduce stabilitatea materiala, fericirea, satisfactia profesionala etc.

Ne finalizam studiile, aplicam pentru un serviciu si incercam sa castigam experienta. Ascensiunea profesionala se face atat prin abilitatile pe care le dobandim cat si prin modul in care ne facem remarcati la locul de munca.Secrete pentru o viata armonioasa, fii observata la serviciu
Daca esti la inceput de drum si inca nu stii care sunt pasii de care ar trebui sa tii cont pentru a iesi in evidenta, iata cateva sfaturi din experienta adunate de care ar trebui sa tii cont:
#Fii atenta atunci cand ti se explica task-urile pe care le ai de indeplinit, pune intrebari atunci cand nu intelegi si incearca sa cauti solutii de unul singur. Un simplu “how to” pe Google, poate fi extrem de folositor pentru a gasi rezolvari in timp util. Astfel, superiorii tai te vor identifica ca fiind acel om care este capabil sa gaseasca raspunsuri, fara a apela foarte mult la ajutorul celorlalti. Cu siguranta te vor aprecia mult mai mult pentru eforturile pe care le depui pentru rezolvarea unei probleme, chiar daca va exista riscul sa gresesti pe parcurs.
Totusi, atunci cand e cazul, accepta atat ajutorul din partea celorlalti cat si feedback-urile. Este foarte important ca orice feedback primesti sa nu il iei personal. Cu totii avem zile bune si zile mai putin reusite. Asta inseamna ca vor fi momente cand vom excela si momente in care vom face greseli. Este important ca odata identificate greselile, sa stii cum sa le gestionezi. Asta implica atat asumarea cat si acceptarea feedback-ului.


Idei de tinute pentru birou, fii observata la serviciu

#Fii mereu deasupra – Incearca constant sa iti depasesti nivelul de performanta, sa fii mai buna, sa te informezi mai mult. Acesta este drumul tau spre specializare.
#Limiteaza timpii morti. Cu totii ne confruntam la munca cu situatii aglomerate, deadline-uri, task-uri peste task-uri si momente in care asteptam sa mai intre cate un mail pentru a ne gasi ceva de facut. Limiteaza acel timp pe care in mod normal tinzi sa-l pierzi. Fa-ti o lista cu task-urile repetitive pe care le ai de facut in fiecare luna. Spre exemplu, rapoartele. Unii oameni desfasoara activitati care la sfarsitul lunii necesita realizarea unor rapoarte pentru a se vedea performantele inregistrate. Daca acesta este un task care “te urmareste” si pe tine luna de luna, fa-l atunci cand esti mai libera. Astfel, eviti mononia iar promptitudinea va fi una dintre abilitatile tale forte.
#Accepta si impaca-te cu termenele limita
Urgentarea solutionarii unor situatii aduce cu sine si deadline-urile. Daca esti acel gen de persoana care nu suporta stresul unui deadline, incearca sa iti faci o lista cu toate task-urile pe care le ai de indeplinit, cu termenul limita si apoi bifeaza-le pe cele mai urgente. Eventual, te poti consulta si cu un superior. Astfel, acesta iti va vedea volumul de munca si va sti cum sa iti distribuie corect toate sarcinile pe care le ai de facut. Iar daca reusesti sa te incadrezi in deadline si task-ul este indeplinit cu succes, cu siguranta te vei face remarcata!
Incearca sa aplici aceste sfaturi cat mai des pentru a fii observata la serviciu! Vei vedea ca rezultatele muncii tale vor fi pe masura eforturilor depuse!

Citeste si:  Rochia neagra si trei idei de purtat
Sumar
Cum sa te comporti ca sa fii observata la serviciu?
Nume Articol
Cum sa te comporti ca sa fii observata la serviciu?
Descriere
Pentru a fii apreciata pentru munca depusa, mai intai trebuie sa stii cum sa te comporti pentru ca fii observata la serviciu! Jobul reprezinta una dintre prioritatile noastre. Acesta inseamna dezvoltare, invatare si castiguri. Ne pregatim o viata intreaga pentru “acel job de vis” care ne va aduce stabilitatea materiala, fericirea, satisfactia profesionala.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *