Femeile si jocurile video

Femeile si jocurile video

Femeile si jocurile video pe care le joaca barbatii nu au nimic in comun. Sunt multi barbati care isi petrec foarte mult timp jucand jocuri video. Ei isi concentreaza si isi consuma energia masculina pentru a trece la urmatorul nivel in jocurile lor preferate. Sunt din ce in ce mai putini barbati care prefera sa joace basket sau fotbal in lumea reala sau sa practice un sport. In loc de activitate fizica‚ ei prefera ’’sa stea’’ pe calculator sau pe consola.

Un lucru pe care il au in comun toti barbatii care joaca jocuri video este intrebarea: ’’De ce urasc femeile jocurile video?’’femeile-jocuri-video
Raspunsul la intrebarea de mai sus este destul de simplu: Femeile urasc jocurile video atunci cand barbatii petrec mult timp jucand pentru ca asta nu ii ajuta sa reuseasca in lumea reala. Nu spun ca toti barbatii fac asta. Vorbim despre o parte dintre ei.
Poate mai exista si femei pe care nu le deranjeaza ca barbatii lor isi pierd timpul incercand sa realizeze ceva in lumea virtuala dar in cele mai multe situatii, femeile au o mare problema cu jocurile video.
O femeie vrea ca barbatul ei sa aiba succes in lumea reala, sa-si faca un plan si daca este de acord cu viziunea lui, cu siguranta il va urma si il va sustine.
Dintotdeauna, femeile si-au dorit ca sotii lor sa faca tot ce pot pentru a le face viata mai placuta si mai confortabila. Ele nu pot intelege cum ii pot ajuta jocurile video sa faca asta.
O femeie este atrasa instinctiv de un barbat care face tot ce poate pentru a reusi sa-si urmareasca scopurile. Ea isi doreste ca el sa stie ce vrea si sa depuna eforturi sa obtina asta.

Citeste si:  Cum sa ai un zambet frumos ?

De ce femeile urasc jocurile video?barbat-video-femeie

De obicei, unei femei nu-I pasa daca barbatul nu a reusit sa ajunga acolo inca dar vrea sa stie ca cel putin, el are dorinta si planul pentru asta.

Un scop, un plan impreuna cu ambitie si hotarare sunt toate calitati pe care o femeie vrea sa le vada la un barbat.
Cand te asezi pe canapea, in fata televizorului sau la calculator, in boxeri si purtand vechiul tau tricou, nu-i dai de inteles ca vrei sa ajungi cineva in viata sau ca vrei sa te straduiesti sa obtii ceva important.

Asta nu o asigura ca poti sa-I oferi ce isi doreste sau ca va avea o viata usoara si confortabila cu tine.
Daca toata atentia ta este concentrata constant in lumea virtuala, exista putine sanse ca sa mai ai energie si pentru viata reala sau timp pentru ea in viitor.

Cand esti mai interesat cum sa treci la urmatorul nivel in jocul tau virtual in loc sa-ti petreci timp cu ea, straduindu-te sa-ti urmaresti scopul in lumea reala, asta ii trimite un semnal clar ca este neglijata. Astfel ea este pusa pe locul doi si nu va putea avea viata de cuplu pe care si-o imagineaza.

In multe dintre cazuri, cand ea intelege ca nu este o prioritate, ea isi va gasi pe altcineva care ii va oferi ceea ce nu primeste de la tine. La asta nu te-ai gandit, nu-i asa?

Citeste si:  Cand se taie motul bebelusului la romani?

Femeile apreciaza barbatii care practica un sport in lumea reala, nu un joc virtual, pe calculator sau pe telefon. Practicarea unui sport este un semn de putere masculina care exprima ambitie si hotarare. Asta este un semn bun.

Cine practica un sport, are de obicei, succes si in afaceri pentru ca un sportiv trebuie sa fie ambitios, consecvent si hotarat. Acestea sunt calitati pe care le are cu siguranta un barbat de succes.

Cadouri pentru sportivi

Joaca fotbal, basket, tenis, inot, golf  pentru a te mentine intr-o buna forma fizica. O conditie fizica buna inseamna putere de munca si o concentrare mai buna astfel ca iti vei putea atinge scopurile si vei castiga aprecierea persoanei iubite.

Nu lasa nimic sa afecteze viata de cuplu si cariera! Jocurile video pot fi o mare pierdere de timp daca te impiedica sa ai o viata normala in lumea reala.

Sumar
Femeile si jocurile video
Nume Articol
Femeile si jocurile video
Descriere
Femeile si jocurile video pe care le joaca barbatii. Sunt multi barbati care isi petrec foarte mult timp jucand jocuri video. Ei isi concentreaza si isi consuma energia masculina pentru a trece la urmatorul nivel in jocurile lor preferate.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *