8 lucruri de care femeile puternice nu-si fac griji

Femeile puternice nu-si fac griji

Femeile puternice nu-si fac griji in legatura cu ceea ce cred ceilalti sau cu ceeace impune societatea de consum in care traim. Din pacate, cele mai multe dintre femei incearca sa se potriveasca standardelor de atractivitate si regulilor impuse de catre barbati.

In ciuda prejudecatilor si a conceptiilor gresite care inca dainuie, multe femei gasesc, totusi, forta de a rezista presiunii. Nu este usor sa stai drept intr-o societate care isi schimba cu greu atitudinea rigida in ceeace priveste rolul sexelor.

Secretele succesului la femeile puternice

Lucruri de care femeile puternice nu-si fac griji
Iata 8 lucruri de care femeile puternice nu-si fac griji niciodata:

1. Fostul

Exista intotdeauna un motiv pentru care ”fostul” este ”fost”. Indiferent de motivul pentru care relatia nu a functionat, o femeie puternica nu ramane blocata sau fixata pe o relatie din trecut. Ea isi revine cand intelege ca ”fostul” nu a meritat dragostea ei. Ea stie ca fericirea ei vine din interior si nu de la o persoana anume.

Depinde doar de ea sa aleaga sa fie fericita. O femeie puternica nu are nevoie de cineva pentru a se simti implinita. Pentru ca femeile sunt in general persoane loiale, empatice, au tendinta de a accepta persoanele toxice cu care intra in relatie.

Adevarul este ca unele persoane sunt daunatoare cresterii si dezvoltarii noastre spirituale, chiar daca nu recunoastem de multe ori. Trebuie sa renuntam cat mai repede la aceste relatii.

Citeste si:  Cum sa ai o casnicie de durata?

2. Femeile puternice nu-si fac griji in legatura cu moda

Nu este nimic rau ca vrei sa fii in pas cu moda. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa porti doar haine din ultimele colectii si tendinte ca sa fii apreciata de cei din jur. Ca sa arati bine, poarta ceea ce simti! Poarta haine in care te simti bine si increzatoare indiferent daca sunt din colectia de anul asta sau de anul trecut!

obiecte de imbracaminte cadou
3. O femeie puternica nu traieste in Social Media

Aproape oricine are un cont de facebook sau de instagram. Asta nu inseamna ca viata ta trebuie sa fie acolo. Ea traieste in realitate.

O femeie puternica poate folosi social media dar increderea ei in sine nu depinde de cate like-uri primeste la fotografiile pe care le posteaza pe Facebook. Parerea prietenilor de pe retelele sociale nu o definesc.

4. Un corp perfect

Societatea si media au impus o multime de standarde in ceeace priveste frumusetea. O femeie puternica stie ca frumusetea nu tine de standarde ci vine in diferite ‘’forme si marimi’’.

Ea se simte bine in pielea ei si nu accepta ca lumea sa defineasca ce inseamna frumusetea pentru ea. Accepta ceea ce nu poate schimba si face tot ce tine de ea pentru a imbunatati ceeace ea considera ca trebuie imbunatatit.

5. Statutul in societate

Femeia puternica stie ca banii nu aduc fericirea. Ea nu lasa banii sa ii controleze viata. Statutul social nu o defineste. Ea este cea care hotaraste ce inseamna succesul pentru ea.

Citeste si:  De ce medicii nu recomanda regimul vegan?

Daca locul femeii era ‘’la cratita’’ in secolul trecut, acum femeile pot conduce lumea cot la cot cu barbatii. Femeile puternice nu se multumesc cu putin si nu stau in locul impus de altii.

6. O femeie puternica nu se conformeaza

Pentru a fi acceptate multe persoane a tendinta de a se conforma regulilor si conceptiilor majoritatii. Daca esti o femeie puternica nu vei accepta sa te conformezi.

Nu iti este teama sa iesi in evidenta si sa-ti exprimi propria parere. O femeie puternica isi cunoaste calitatile sale unice si refuza sa taca cand vede ca ceilalti gresesc.

7. Femeile puternice nu-si fac griji in legatura cu greselile din trecut

Nimeni nu este perfect. Toti gresim. Greselile fac parte din procesul invatarii. De asta suntem aici, ca sa invatam. Important este sa invatam din greselile trecutului si sa nu le repetam.

O femeie puternica invata din propriile greseli dar nu regreta deciziile luate. Nu lasa prezentul sa fie influentat de deciziile gresite luate in trecut!

8. Femeilor puternice nu le pasa de parerile celorlalti

Nu tine cont de parerea celorlalti daca vrei sa te simti implinita! Daca vrei sa multumesti pe ceilalti mergand pe calea aleasa de majoritate, nu vei fi niciodata fericita. Cu alte cuvinte, nu poti fi niciodata fericita daca iti pasa de ce cred cei din jur.

Citeste si:  Cum sa-ti pui singura bratara la mana?

Cand stii foarte bine drumul si stii ce poti, nu te intereseaza ce cred ceilalti. Pentru o femeie puternica, ceeace crede ea este cel mai important. Este important ca tu insati sa fii fericita si mandra de cine esti.

Pentru ca femeile puternice nu-si fac griji, ele se simt mai bine si sunt mai fericite decat cele care depind de parerea celorlalti. Si tu poti alege sa fii puternica.

Sursa: https://www.powerofpositivity.com/10-things-stop-giving-damn-youre-strong-woman/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *