Fantana de apa Feng Shui

Fantana de apa Feng Shui remediu pe care il putem folosi

Iti recomandam o fantana de apa Feng Shui pentru interior. In feng shui apa este asociata bogatie, fluxul de bani, cresterea averii si a succesului financiar. Maestrul Feng Shui Lillian Too spunea ca fiecare om se poate imbogati folosind remediul feng shui ”apa”.

Se recomanda amplasarea unui remediu pentru bogatie reprezentat de o fantana de apa feng shui sau un acvariu pentru toti cei care doresc sa castige mai multi bani.fantana-aventurin (1)

In Feng Shui apa reprezinta un remediu excelent si un mijloc, in acelasi timp de castig de bani si avere.

Apa, ca remediu feng shui, inseamna castiguri materiale in primul rand, pentru familie, si fluxul de bani al unei afaceri.

Curgerea regulata a apei simbolizeaza castiguri care intra in casa si succesul pe plan financiar.

Un alt rol important al apei in feng shui este cel legat de sanatate. Prezenta apei in casa este importanta pentru sanatatea membrilor familiei respective, armonie in familie si succes pentru cei tineri din familie.

Chiar si oamenii de stiinta sunt de acord ca prezenta apei in miscare creeaza ionizare, ceeeace este important pentru sanatate.

Prezenta apei este importanta atat in interiorul cat si in exteriorul unei case. Un rau care trece in apropierea unei case este de bun augur.Este ideal sa aveti o fantana curgatoare in gradina sau in curtea casei.

Citeste si:  Un pat tapitat pentru dormitor

Fantana de apa feng shui

Pentru toti cei care locuiesc in apartamente si nu au gradini, pot suplini acest inconvenient prin amplasarea unei fantani in casa lor.

Daca este amplasata corect, fie inauntru sau in afara casei, apa, ca remediu feng shui, are abilitatea de a activa chi-ul care aduce bogatie.

Amplasata in Nord , apa favorizeaza cariera si succesul in cariera. Cand este asezata o fantana in acest sector, este activat norocul de bani. Apa atrage si oportunitati pentru gasirea unui loc de munca mai bun.

Fantana de apa amplasata in est, atrage si aici norocul de bani si bogatia.

Se spune ca acest sector este benefic pentru cel mai mare copil al familiei si asigura continuitatea norocului peste generatii. Estul este de asemenea sectorul important pentru sanatate.

Amplasata aici, fantana de apa da energie care va imbunatati sanatatea si va aduce o stare de bine si de optimism.

Fantana de apa feng shui

Fantana de apa in Sud-Est este tot timpul buna.In perioada de 8 in care suntem acum adica intre anii 2004 si 2024, amplasarea elementelor de apa in partea de sud-vest sau de-a lungul peretelui de sud-vest, va aduce castiguri de bani familiei.

Prin amplasarea unei fantana feng shui in locatia stelei 8 a apei, puteti activa o adevarata stare prosperitate si un noroc de bani si bogatie pentru familia dvs.

Puteti amplasa langa fantana de apa feng shui, un dragon din piatra pentru a mari puterea acestui remediu important.

Citeste si:  Cani de cafea din portelan fin de colectie

Fantana de apa feng shui mai poate fi folosita ca un remediu in locatiile afectate de steaua violenta 7, care aduce spargeri, violenta.

Fantana de apa feng shui

Este foarte important sa pastrati apa curata tot timpul. Pentru sanatate , apa trebuie sa fie limpede nu murdara.

Intotdeauna trebuie sa va asigurati ca fantana sau remediul de apa este amplasat in partea stanga a usii principale din interior sau in partea dreapta cum priviti dinspre exterior.

Amplasati fantana in living sau bucatarie dar niciodata in dormitor.

Fantana de apa feng shui

Pentru a comanda o fantana de apa Feng Shui, intrati in magazinul online eJuliana.ro la sectiunea Fantani feng Shui! Pentur confirmarea stocului in magazin, ne puteti contacta telefonic la numarul afisat mai jos:

suna comanda

Un comentariu pentru “Fantana de apa Feng Shui

  1. Aghinitei Maria spune:

    As vrea sa stiu cat costa o fantana Feng Shui ( vreau sa-i fac cadou fiului meu (pe 4 iunieeste ziua lui), am citit articolul, dar nu stiu de unde se achizitioneaza!( As dori una nu f. scumpa, caci pensionara fiind….)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *