Fantana cu Buddha pentru interior


Fantana cu Buddha pentru prosperitate si abundenta

Ce ar trebui sa stim despre o fantana cu Buddha si locul unde se amplaseaza in casa sau la birou pentru a beneficia de acest remediu feng shui pentru bogatie si prosperitate?Statuile si fantanile cu Buddha pentru casa si gradina pot fi folosite pentru un decor oriental de exceptie si  in aplicatii feng shui pentru energizarea anumitor sectoare in functie de directiile si scopurile urmarite. Este bine sa stiti simbolul fiecare statui sau imagini cu Buddha pentru a optimiza energia Chi pe care o atrage inainte de a amplasa una in casa.

fantana-Buddha

Vreti sa stiti ce inseamna gesturile si pozitia mainilor lui Buddha in fotografii, statui si fantani feng shui?

Este recomandabil sa alegeti locul unde sa amplasati fantana cu Buddha sau o fantana feng shu in functie de sensul pe care il are pozitia mainilor sale.


Exista peste o suta de pozitii ale corpului care ilustreaza viata lui Buddha.Fiecare postura are un anumit gest sau pozitie a mainii numita ‘’mudra’’.

Cea mai intalnita postura a statuilor cu Buddha este acea in pozitie de meditatie.

Protectia este simbolizata de o statuie cu Buddha, cu mana dreapta deschisa,  ridicata ‘’pentru a tine raul la distanta’’

Abhaya Mudra, este un gest foarte popular intalnit la multe statui, sculpturi, fantani de interior si alte obiecte de decor cu Buddha si inseamna ‘’fara teama’’. Ce este Abhaya Mudra? Abhaya, in Sanskrita, inseamna ‘’fara teama’’.

Gestul Abhaya Mudra este facut cu palma deschisa, intinsa in afara, la nivelul pieptului sau putin mai sus.

Buddha-Statuie-inchinare

Teama apare in diferite forme in vietile oamenilor si este cauza tuturor problemelor care creaza obstacole de netrecut uneori. Buddha cu Abhaya Mudra este menit sa inspire si sa alunge teama din viata oamenilor pentru a vedea viitorul cu optimism si speranta.

Citeste si:  Decoratiuni sau cadouri cu care iti poti decora casa?
MicrosoftInternetExplorer4

Anjali Mudra este gestul pentru salut, devotiune, inchinare si adorare.Ambele maini sunt impreunate vertical, in dreptul pieptului, zona emotiilor .

Anjali Mudra este si un gest comun de salut in India si alte tari din Asia. Gestul cu mainile impreunate vertical inseamna respect fata de superior daca este facut la nivelul fetei.

Buddha este un simbol de intelepciune, pace, protectie  si noroc in feng shui.

O sculptura  sau o fantana cu Buddha este un remediu feng shui puternic si un decor deosebit in casa sau biroul tau. Amplasata corect, in functie de obiectivul sau directia urmarita, fantana cu Buddha este o idee buna de decor pentru casa sau biroul dvs.

Buddha-statui

Buddha in diferite ipostaze a inspirat crearea mai multor obiecte si amulete feng shui dar si decoratiuni interioare pe care le puteti amplasa in casa dvs: suporturi pentru lumanari, fantani feng shui, statuete, sculpturi, tablouri, paravane decorative etc.

Fantana Buddha auriufantana-feng-shui-buddha-au

Sumar
Fantana cu Buddha
Nume Articol
Fantana cu Buddha
Descriere
Ce ar trebui sa stim despre o fantana cu Buddha si locul unde se amplaseaza in casa sau la birou pentru a beneficia de acest remediu feng shui pentru bogatie si prosperitate?Statuile si fantanile cu Buddha pentru casa si gradina pot fi folosite pentru un decor oriental de exceptie si in aplicatii feng shui pentru energizarea anumitor sectoare in functie de directiile si scopurile urmarite. Este bine sa stiti simbolul fiecare statui sau imagini cu Buddha pentru a optimiza energia Chi pe care o atrage inainte de a amplasa una in casa.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *