Fa ce-ti place pentru a fi fericitFa ce-ti place pentru a fi fericit

Ce inveti cand termini scoala? Ce profesie alegi?Ce ai vrea sa faci daca banii nu ar conta?Cum ti-ar placea sa-ti petreci viata?Acestea sunt cateva intrebari la care educatia primita in scoala nu prea ne ajuta sa raspundem. Fa ce-ti place pentru a fi fericit, acesta este sfatul pe care ti-l dam noi si pe care orice om cu judecata ti-l poate da, indiferent ce domeniu alegi in viata.

alpinism

Cei mai multi dintre studenti se gandesc la bani ca la un scop in sine si aleg sa urmeze facultati care cred ei ca ii apropie de ceea ce urmaresc. Sunt si unii care vor sa devina pictori, poeti sau scriitori dar cu totii stim ca nu se fac bani din asta sau cel putin doar cativa fac ceva bani din asta.


Unora le place sa-si petreaca timpul in aer liber si aleg sa faca alpinism, sa schieze,  sa calareasca caii si ar putea da lectii de schi sau de echitatie.

Fa ce-ti place si vei excela la ceea ce faci!

Echitatie

Tie ce ti-ar placea sa faci? Ce simti ca ti s-ar potrivi ca o manusa? Ce te vezi facand peste cinci, peste zece sau peste douazeci de ani? Care este visul tau? Trebuie sa ai un vis! Cu totii avem unul!

Citeste si:  Produs ieftin versus produs scump

Se spune ca daca alegi sa faci ce-ti place nu va mai trebui sa muncesti o zi in viata ta.

Cand hotarasti sa faci ceva, fa cu toata inima! Fa, pur si simplu, ce iti place sa faci!

Fa ce-ti place si uita de bani pentru ca daca crezi ca obtinerea banilor este cel mai important lucru, iti vei petrece viata irosindu-ti timpul.

Vei face lucruri care nu-ti plac pentru a continua sa traiesti ca sa faci lucruri care nu-ti plac si asta e o prostie.Cand facem cadou haine

Si mai trist este ca noi, la randul nostru, educam copii nostri sa aleaga sa faca lucruri care nu le plac, repetand acelasi mod gresit de a gandi.

Si daca chiar iti place ceea ce faci, nu conteaza ce este, vei putea in cele din urma sa faci bani din asta, vei putea sa-ti transformi pasiunea in bani pentru ca vei deveni foarte bun. Fa ce-ti place si vei deveni cel mai bun la ceeace faci!

Set de golf pentru birouDaca faci bani din pasiunea ta, asta inseamna vis implinit!

Sa nu-ti faci niciodata griji in legatura cu banii! Nu dispera niciodata!Cei care si fac griji de bani nu au niciodata bani. Fa ce-ti place, nu pentru ca trebuie sau pentru ca asta iti aduce bani. Daca ce faci, iti aduce si bani cu atat mai bine.

Citeste si:  De ce sa optezi pentru balerini din piele?

Daca pastrezi o atitudine neutra fata de bani, vei putea face ceea ce iti place si vei avea intotdeauna bani.
„Vorba oamenilor, tropotul cailor si huruitul carutelor, suieraturile vesele ale prepelitelor, zumzetul ganganiilor care foiau in vazduh, mirosul tufelor de pelin, de paie si de sudoare de cai, miile de culori si de umbre pe care soarele arzator le revarsa peste campia aurie, peste albastra departare a padurii, norii albi, liliachii care pluteau prin aer sau se lasau peste pasuni, toate acestea le simtim si pentru noi sunt.”

Fa ce-ti place! Aceasta era filozofia de viata a lui Tolstoi. Suntem aici pentru a invata sa fim fericiti fara a avea un motiv anume. Fa ce-ti place pentru ca asta inseamna fericire.

fa ce-ti place


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *