Despre beneficiile artei Feng Shui


Beneficiile artei Feng Shui

Crearea unei atmosfere echilibrate si armonioase in interiorul unei incaperi poarta denumirea „Feng-Shui” si este o arta originara culturii Asiatice. Pentru a te bucura si tu de beneficiile artei Feng Shui in propria ta casa, trebuie sa intelegi cum functioneaza aceasta practica milenara, apoi o poti pune in aplicare chiar in locuinta ta.

Despre beneficiile artei Feng-Shui
Armonia perfecta intre elementele de decor ale unei incaperi, aduce o stare de bine si energie pozitiva persoanei care intra in ea. Arta Feng-Shui are ca obiectiv principal crearea unui mediu de viata sanatos, care sa ofere sanatate organismului, atat fizic, cat si mental. Pentru a te bucura de beneficiile Feng Shui trebuie sa ai in casa ta cele cinci elemente ale acestei arte asiatice si anume: foc, apa, lemn, pamant, metal.

lensa.ro

Despre beneficiile artei Feng Shui
Elementul de foc al artei Feng-Shui poate fi prezent in casa ta prin intermediul luminii si culorilor din gama cromatica a combinatiilor de rosu-galben. Pentru a va bucura de un ambient natural si confortabil, puneti accentul pe lumina naturala a soarelui. De asemenea, lumanarile pot fi un element de decor romantic si elegant, care va crea lumina si va reprezenta cu brio elementul de foc in casa dumneavoastra.

lumanari cadouri hand made

Culorile de foc pot fi prezente atat in obiectele de mobilier principale, precum canapeaua, cat si in elementele decorative de dimensiuni reduse, precum o vaza sau un set de bibelouri. Focul reprezinta entuziasmul si spiritul de leadership, iar acesta este folosit in arta Feng-Shui pentru a accentua motivatia, expresivitatea, inspiratia si curajul.

Citeste si:  Mobilier antichizat, intotdeauna la moda

Fantana de apa feng shui
Apa poate fi prezenta in casa dumneavoastra daca o veti decora folosind culorile oceanului, suprafete reflectante sau obiecte decorative care contin apa, precum un acvariu sau o fantana in miniatura. Apa este elementul Feng-Shui care reprezinta spiritualitatea si imbunatateste inspiratia, intelepciunea si intelegerea reciproca.

Suport din lemn pentru sticlele de vin impreuna cu paravanul decorativ cu inscriptie chinezeasca insemnand prosperitate si ceas de perete.
Lemnul poate fi prezent in casa dumneavoastra atat prin intermediul obiectelor de mobilier realizate din acest material, cat si prin intermediul decorurilor realizate din lemn sau chiar plantelor lemnoase, precum bonsaiul sau trandafirul japonez. Beneficiile Feng Shui ale lemnului sunt sustinerea energiei, a creativitatii si a dezvoltarii, fiind de asemenea asociat cu fertilitatea, forta interioara si intuitia.

Boluri cantatoare din sapte metale

Metalul poate fi adaugat in design-ul oricarei incaperi, folosind obiecte de mobilier sau de decor realizate din materiale precum fier, aluminiu, inox, aur, argint sau chiar pietre. Decorul cu metaluri este foarte apreciat de catre cei mai mari designeri de interior din lume si poate fi realizat chiar si pentru incaperi precum dormitorul sau bucataria.

Decoratiuni pentru bucatariedecor feng shui Bucatarie in stil feng shui

Elementul Pamant pote fi foarte usor integrat prin folosirea unor vaze, ghiveci, statuete de ceramica, portelan dar si prin folosirea culorilor de pamant in feng shui.

Beneficiile artei Feng Shui

 

Beneficiile Feng Shui ale metalului sunt accentuarea gandirii logice, a disciplinei, sporirea puterii de concentrare si a calitatii analitice.
Pentru a va bucura si dumneavoastra de beneficiile artei Feng Shui, alegeti cu atentie obiectele de mobilier si de decor si imbinati-le cat mai armonios, astfel incat incaperea sa se afle in echilibru fata de obiectele din interiorul sau.

Citeste si:  Decor vintage versus decor modern

baie feng shui beneficiile artei feng shui

lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *