Deodorante sanatoase pentru corp

Sanex Natur Protect- deodorante sanatoase pentru corpul tau

Traim intr-o era a dezvoltarii rapide si din ce in ce mai multi oameni incep sa inteleaga ca este important sa foloseasca produse care contin ingrediente naturale si sunt prietenoase cu natura.

Tot mai multi oameni au mai
multa grijade corpul lor si sunt tot
mai atenti la produsele pe care le aplica pe piele.

Sanatatea este cea mai importanta si ceea ce aplici pe pielea ta , mai ales
in zonele sensibile, este la fel de important ca si ceea ce mananci.
Pielea este organul care respira, regularizeaza temperatura corpului, participa la eliminarea toxinelor si se autoprotejeaza.
Deodorantul Sanex Natur Protect intelege rolul pielii  si cum functioneaza, de aceea a devenit brandul care ofera solutia cea mai naturala pentru controlul mirosului neplacut al transpiratiei.

Sanex Natur Protect contine mineralul sau sarea minerala numita Alum care te protejeaza in mod natural si mai eficient impotriva mirosului neplacut al transpiratiei. 
Trebuie sa stim ca mirosul neplacut nu vine de la transpiratie ci de la bacteriile care se formeaza pe piele. 
Eliminand producerea bacteriilor eliminati si mirosul neplacut.
Important este ca acest antiperspirant impiedica formarea bacteriilor  in timp ce este foarte delicat cu pielea ta si o lasa sa respire .
Mineralul natural Alum se gaseste sub forma cristalina in natura si este 100% biodegradabil.

Cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene, acest mineral natural formeaza o pelicula microscopica ce impiedica formarea bacteriilor care sunt responsabile de mirosul neplacut al transpiratiei. 
Avantajul acestui deodorant este ca nu opreste transpiratia , care este un proces normal si sanatos, ci opreste formarea bacteriilor.
Deodorantul antiperspirant  Sanex Natur Protect contine saruri 100% natural .
Sanex este un antiperspirant cu 0% ingrediente chimice!
Deodorantele Sanex  Natur Protect nu contin parabeni, clorhidrat de Aluminiu, Aluminiu Zirconiu sau alte substante chimice de sinteza care sunt uneori responsabile de aparitia nodulilor la sani . 
Sanex nu contine uleiuri sintetice care pateaza hainele, alcool care irita pielea, solventi care blocheaza porii pielii sau alti aditivi toxici. 
Sanex ofera protectie 24 de ore , nu contine alcool care irita pielea si este testat
dermatologic.

Acest deodorant de corp fara aluminiu nu este un antiperspirant ci ofera o alternativa naturala la deodorantele care contin clorhidrat de aluminiu de pe piata.

Citeste si:  Merita sa investesti intr-o pereche de pantofi din piele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *