Deodorante de corp pentru barbati


Deodorante de corp pentru barbati

Cauti deodorante de corp pentru barbati? Sunt cateva lucruri pe care tu trebuie sa stii daca vrei sa folosesti variante mai sanatoase ale deodorantelor de corp.

Transpiratia in sine nu are miros.Excluzand situatiile cand igiena precara ne muta nasul prin mijloacele de transport in comun, mirosul neplacut al transpiratiei provine de la bacteriile aflate pe pielea corpului fiecaruia dintre noi.


In plus, alimentatia, stresul si emotiile influenteaza echilibrul natural al corpului si astfel apare mirosul mai neplacut al transpiratiei.Ti s-a intamplat sa simti ca transpiratia ta a capatat un miros mai neplacut decat de obicei?

Mai multe studii au aratat ca persoanele care consuma carne si alimente procesate au un miros mai neplacut al transpiratiei si al respiratiei.

Consumul de alimente care contin clorofila si fitonutrienti constituie un avantaj pentru cei care nu vor sa aiba o transpiratie cu miros neplacut.In conditiile unei alimentatii sanatoase si al unui echilibru emotional normal pielea isi pastreaza echilibrul natural.

Expertii de la Sanex au creat deodorante de corp pentru barbati care respecta si sustin echilibrul natural al pielii.Prin sustinerea echilibrului natural al pielii se intelege ca pielea trebuie sa respire si porii acesteia nu trebuie sa fie blocati.Tinta unui deodorant de corp trebuie sa fie mirosul neplacut si nu oprirea transpiratiei.

Alege un deodorant de corp care lucreaza impreuna cu pielea ta pentru un echilibru natural si un miros proaspat si curat.

Citeste si:  Cel mai bun remediu natural pentru raceala si gripa
MicrosoftInternetExplorer4

Sanex Dermo Active Roll On pentru barbati

Deodorant pentru barbati de la Sanex Active Control Roll On. Acest deodorant regleaza echilibrul natural al pielii. Formula acestui deodorant de corp ofera extra protectie si prospective pentru barbatul activ. Senzatia de umezeala produsa de transpiratie va fid oar o amintire folosind acest deodorant de corp de la Sanex. Pielea va fi uscata si proaspata si te vei simti confortabil intreaga zi.

Deodorante de corp pentru barbati

Pielea este uimitoare, ea are propriul mechanism de autoaparare care o pastreaza sanatoasa. Un deodorant bun de la Sanex stimuleaza acest mechanism natural de autoaparare si echilibru.Toate deodorantele Sanex respecta si pastreaza aceasta bariera naturala de autoaparare. Sanex Dermo Active stimuleaza pielea sa refaca echilibrul ph-ului si nivelul de hidratare natural.

Sanex Dermo Invisible Roll On for Men 50ml

Sanex Dermo Invisible este un deodorant de corp pentru barbati cu roll on.Deodorantul Sanex Dermo Invisible nu lasa urme de pete albe pe haine. Acest deodorant de corp asigura protectie fata de umezeala si transpiratie 24 de ore.Combate mirosul neplacut al transpiratiei lasand pielea sa respire.Deodorante de corp pentru barbati

 Pentru a comanda deodorante de corp pentru barbati de la Sanex, poti vizita magazinul nostru online ejuliana.ro. Ne poti suna pentru confirmarea stocului la urmatorul numar de telefon: 0785232325

Citeste si:  Violoncel suport pentru sticle de vin
Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Sanex
Nume Produs
Sanex deodorant de corp pentru barbati
Pret
lei 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *