Deodorant fara parabeni Sanex

Deodorant fara parabeni Sanex

Folosesti un deodorant fara parabeni? Daca nu, atunci este cazul sa te uiti cu atentie la ingredientele continute de deodorantul tau de corp. S-ar putea sa descoperi ceva ce nu o sa-ti placa acolo.

Cand este vorba de ingrijirea pielii sunt mult mai atenta cu produsele pe care le folosesc si aici ma refer la pasta de dinti, produsele de machiaj si in special deodorantele de corp pentru ca acestea vin in contact direct cu pielea.

Deodorante naturale Sanex. Deodorant fara parabeni Sanex
Deodorant fara parabeni Sanex

Toata lumea vorbeste de parabenii care se gasesc pe lista de ingrediente din produsele cosmetice. Mai intai trebuie sa stii ca daca folosesti produse cosmetice, folosesti produse cu parabeni. Ei sunt absorbiti prin piele si raman in corp.Deodorant fara parabeni Sanex

 Parabenii sunt conservanti cu rolul de a mari durata de viata a produselor alimentare si cosmetice la raft. Proportia in care parabenii sunt permisi in alimente este de 0.1% iar in cosmetice de 1%.

Nu va ganditi ca daca pe produs scrie ’’organic’’, automat acesta nu contine parabeni. Uitati-va cu atentie la eticheta, de obicei sunt scrise denumirile lor cu litere minuscule.

Daca gasiti denumiri greu de pronuntat, aveti de a face cu parabeni si substante chimice nesanatoase. Acestea intra in contact cu pielea corpului si pot ramane acolo mult timp.

Citeste si:  Tarta vegana cu fructe si crema de vanilie delicioasa

Parabenii sunt considerati mai putin daunatori in alimente decat in produsele cosmetice. Problema apare la produsele cosmetice care raman in contact cu pielea mai mult timp. In aceasta categorie intra si deodorantele cu parabeni si antiperspirantele care contin aluminiu.

Cand aplici deodorant sau antiperspirant, acesta ramane pe piele intreaga  zi. Orice substanta daunatoare continuta de antiperspirant are destul timp sa fie absorbita.

Parabenii din alimente au efect limitat datorita sistemului digestiv pe cand cei absorbiti prin piele se acumuleaza in corp.

Folosirea unui deodorant fara parabeni este, deci, esentiala atunci cand alegi un stil de viata sanatos.

Deodorantul Sanex Natur Protect Zero% parabeni, inlocuieste clorhidratul de aluminiu, existent in toate antiperspirantele din comert, cu mineralul natural Alaum.

Deodorant fara parabeni si fara aluminiu Spray sua Roll on

Deodorant fara parabeni Sanex Zero Roll On este un deodorant mai natural si mai eficient. Ca si Sanex Zero Deodorant Spray si formula deodorantului roll on contine 0 % clorohidrat de aluminium, 0 % parabeni and 0 % alcohol.

Acest deodorant de corp contine mineralul natural mineral Alum care are proprietati deodorizante puternice si ofera protectie timp de 48 de ore. Previne umezeala si mirosul neplacut al transpiratiei in mod natural. Mai mult, deodorantul pastreaza pielea sanatoasa in mod natural.

Vrei un deodorant de corp fara parabeni sau clorhidrat de aluminiu? Alege acest deodorant de la Sanex cu 0% parabeni!

Citeste si:  Potcoava norocoasa talisman de protectie
Deodorant Sanex. deodorant fara parabeni
Sanex roll on, deodorant fara parabeni

Pentru a comanda un deodorant fara parabeni, intra si comanda online din magazinul nostru eJuliana.ro la sectiunea Cosmetice! Poti confirma stocul, sunand la numarul de telefon al magazinului fizic, Juliana: 0785232325

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Sanex
Nume Produs
Deodorant fara parabeni Sanex
Pret
Lei 13.99

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *