Deodorant de corp pentru barbati


Deodorant de corp pentru barbati- Sanex Active Control

Ce deodorant de corp este recomandabil pentru un barbat? Se stie ca nivelul de transpiratie difera in functie de sex si barbatii transpira mai mult decat  femeile. Pielea barbatilor are caracteristici diferite de cea a femeilor. Este mai groasa, mai grasa si elibereaza mai multa transpiratie decat cea a femeilor deaceea barbatii ar trebui sa tina mereu la indemana un deodorant de corp.sanex-active-control-barbat
Ingrijirea pielii este un subiect care  acum preocupa sau ar trebui sa-i preocupe si pe barbati.
Sanatatea pielii trebuie sa fie prioritatea produselor de ingrijire pentru corp.
Sanex Men Dermo Active Control este unul dintre deodorantele de la Sanex care impiedica mirosul neplacut, protejeaza pielea si o mentine sanatoasa.

deodorante de corp pentru barbati
Sanex Deodorante de corp pentru barbati

Aceste deodorante de corp pentru barbati sigura protectie si prospetime 24 de ore, regularizand conditia naturala a pielii prin formula nivelurilor active ale PH-ului.
Senzatia neplacuta pe care o da transpiratia excesiva poate fi controlata prin folosirea acestui deodorant care asigura o protectie blanda pentru piele dar sigura impotriva mirosului neplacut.
Multe dintre deodorantele pentru corp contin ingrediente daunatoare care produc uscarea si iritarea pielii in timp ce Dermo Active Control  nu contine alcool sau alte substante iritante.deodorante-sanex-active-con


Deodorant Sanex Dermo Active Control 250ml

 Pentru cei care sunt interesati sa aiba o piele sanatoasa si vor un produs care sa si miroasa bine , sa-i protejeze impotriva mirosului neplacut al transpiratiei, va recomandam Sanex Natur Protect pentru barbati.

Citeste si:  Cum sa faci un cadou de aniversare reusit?

deodorant de corp pentru barbati

Ati ajuns pe aceasta pagina pentru sunteti in cautarea unor deodorante mai sanatoase fata de ce puteti gasi pe rafturile magazinelor in general.

Pentru a achizitiona deodorante de corp de la Sanex, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati magazinul online eJuliana.ro sau apasati pe Magazin Online aflat in meniul de mai sus. Pentru confirmarea stocului in magazinul fizic, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul afisat: 0785232325!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Deodorant de corp pentru barbati
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *