Decoruri vintage pentru birou


Decoruri vintage pentru birou

Biroul este locul in care petrecem o mare parte din timp, daca desfasuram activitati care implica scrisul, creatia, cititul sau artele plastice. Acest spatiu poate aduce o stare de bine, de relaxare si inspiratie daca il amenajati folosind decoruri vintage pentru birou.

Decoruri vintage pentru birou - Rama foto cu detalii elegante
Atunci cand ne referim la decoruri vintage pentru birou, avem o gama foarte variata de optiuni, de la ceasuri de perete antichizate, pana la cele mai atent lucrate si detaliate decoratiuni. Pentru ca aceasta sa fie o incapere care sa va inspire si sa va motiveze, cateva decoruri vintage pentru birou, indispensabile, sunt un ceas de perete sauun calendar din lemn, elegant si foarte practic.


rama foto decoruri vintage pentru birouMasa de lucru poate fi infrumusetata cu ajutorul unei rame foto vintage pentru birou, in care puteti aseza fotografia preferata sau cea care va motiveaza cel mai mult. Daca printre preferintele dumneavoastra de decor se numara si sculpturile, puteti opta pentru o rama foto vintage sculptata, care va parea desprinsa dintr-un birou aristocrat sau pentru un bust de cal, simbol al succesului.

Rama foto sculptata, decoruri vintage pentru birouUn obiect de mobilier foarte practic, dar si decorativ, care poate aduce o nota eleganta si burgheza biroului, este un glob minibar, care reproduce fidel globul pamantesc in exterior. In interior, acestaeste un bar in miniatura, ideal pentru a pastra sticla preferata de whisky sau de lichior.

Citeste si:  Sfaturi pentru amenajarea dormitorului

mini bar cu glob pamantesc, decoruri vintage de birou
Cuierul poate fi, de asemenea, atat o utilitate cat si un element de decor inedit si puteti opta pentru un cuier realizat in bazorelief, in forma de potcoava si confectionat din bronz, astfel incat acesta sa va aduca noroc in activitatea desfasurata in aceasta incapere.
Daca biroul dumneavoastra se bucura si de o incapere pentru receptie, de aici nu trebuie sa va lipseasca un clopotel pentru receptie argintiu, gravat, al carui model deosebit si patina vor oferi cu siguranta un aspect autentic vintage acestei camere.

clopotel de receptie, decoruri vintage pentru birou
Pentru a pastra in siguranta si deplina organizare cheile dumneavoastra, din multitudinea de decoruri vintage pentru birou puteti alege si o cutie pentru chei, realizata din lemn. Aceasta cutie va aduce un plus de valoare decorului datorita lemnului lacuit, clasic si elegant.

Cutie de chei, decoruri vintage pentru birouCutie de chei vintage din lemn cu ardezie

Fie ca alegeti decoruri vintage pentru birou sau unele moderne, aceasta incapere trebuie sa va reprezinte, sa va inspire si sa va motiveze, astfel incat acesta sa fie sanctuarul succesului dumneavoastra.

Pe langa decor vintage pentru birou, puteti citi si despre decor vintage pentru casa aici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *