Decoratiuni si cadouri de casa Keep calm and carry on

Decoratiuni si cadouri de casa Keep calm and carry on

Astazi am ales sa va prezentam si sa vorbim despre decoratiuni si cadouri de casa inscriptionate cu mesajul foarte cunoscut: ”Keep calm and carry on! ”. Conceptul originar din Marea Britanie, are o poveste interesanta.

sort-manusi-keep-calm
Sort si manusi de bucatarie din material rosu , inscriptionat cu mesajul Keep calm and carry on!

”Keep calm and carry on” a fost mesajul unui poster motivational produs de guvernul Britanic in 1939 inaintea celui de-al doilea razboi mondial, intentionat sa ridice moralului publicului.

Cana Keep Calm and Carry On Decoratiuni si cadouri de casa
Decoratiuni si cadouri de casa

Foarte putin cunoscut,  posterul a fost distribuit in numar mic si nu a fost expus public niciodata.

Mesajul motivational a fost redescoperit in anii 2000, dupa ce un vanzator de carti , pe nume , Stuart Manley, a descoperit o copie a posterului intr-o cutie la o licitatie.

Barbatul a inramat posterul si l-a expus in magazinul sau si pentru ca a trezit interesul publicului, s-a hotarat sa vanda copii ale acestuia.

Cana Keep Calm and Carry On Decoratiuni si cadouri de casa
Decoratiuni si cadouri de casa

Sloganul a devenit sursa de inspiratie si design pentru cani de portelan, pahare, tricouri, pusculite, genti, pixuri, ceasuri, butoni, sacose de cumparaturi,  sorturi si manusi de bucatarie, etc.

Cadouri pentru pescari, Decoratiuni si cadouri de casa
Decoratiuni si cadouri de casa

In functie de mesajul si obiectul pe care a fost  imprimat, sloganul a suferit si modificari de genul:” Keep calm and do your work.”,  ”Drink wine and carry on.” sau ”Keep calm and drink coffee.”, ”Eat, drink and be merry.”

Sunt o multime de obiecte imprimate cu mesajul Keep calm and carry on care pot deveni idei de cadouri inspirate pentru cei dragi.

Citeste si:  Cadouri pentru barbati de ziua lor

 Keep-Calm-Eat Drink-And-Be-Merry-canaCana cu mesaj cu mesaj de craciun care face referire Keep calm and carry on! ”Eat drink and be merry”.

Pentru a comanda decoratiuni si cadouri de casa interesante, vizitati magazinul online eJuliana.ro, la sectiunea dedicata decoratiunilor interioare! Sunati la numarul afisat: 0785232325, pentru confirmarea stocului!suna comanda

 

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Decoratiuni si cadouri ''Keep calm and carry on! ''
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *