Decoratiuni pentru masa de Craciun in familie

Decoratiuni de Craciun: farfurii cu reni si solnite.

Decoratiuni pentru masa de Craciun, recomandari Juliana

Ti-am pregatit cateva idei si recomandari in materie de decoratiuni pentru masa de Craciun pe care vreti sa-l petreceti in familie si anul acesta, asa cum este obiceiul.

Sunt sigura ca multe dintre voi v-ati gandit deja, poate chiar v-ati facut un mic plan in legatura cu felul in care va arata anul acesta masa de Craciun.

Retetele sunt bine stiute deja, insa si un set de decoratiuni pentru masa de Craciun are un rol extrem de important. Acesta nu ajuta numai la crearea unei atmoasfere de sarbatoare, ci intregeste, in acelasi timp, peisajul acestei sarbatori.


Farfuriile decorate cu reni si solnitele in forma de oameni de zapada sunt detaliile pentru masa de Craciun care vor face diferenta!

Decoratiuni pentru masa de Craciun
Decoratiuni pentru masa cu platouri de ceramica pictata manual, decorata tematic de Craciun

De ce sa cumperi un set de farfurii cu tematica de Craciun? Raspunsul este foarte simplu: odata achizitionat, acest set se poate reutiliza in fiecare an.

Ai nevoie doar de putina imaginatie! Integrate in colectia decoratiunilor de Craciun, aceste farfurii simpatice se pot folosi in mai multe moduri, spre exemplu: pe post de platouri pentru prajituri sau, pur si simplu ca farfurii cu tematica de Craciun la masa.

Va garantam ca vor arata foarte bine datorita culorilor vibrante si datorita motivului cu reni, care este absolut adorabil! 🙂

Citeste si:  Ceasuri cadou de birou la Juliana
Decoratiuni pentru masa de Craciun
Decoratiuni pentru masa cu platouri de ceramica pictata manual, decorata tematic de Craciun

Sa nu uitam de miciile detalii cu privire la decoratiuni pentru masa de Craciun! Aici ne referim la solnite, servetele de Craciun, tacamuri impecabile, pahare deosebite.

Rolul acestor detalii, sau, mai bine spus, accente, este de a oferi o nota de sarbatoare intregului decor. Preferatele noastre sunt solnitele in forma de oameni de zapada.

Acestea au un aer jucaus, iar felul in care au fost concepute te face sa zambesti constant. Aceste solnite vor fi, cu siguranta si pe placul copiilor!

Decoratiuni pentru masa de Craciun
Decoratiuni pentru masa cu omuleti de zapada de ceramica pictata manual, decorati tematic de Craciun

Pentru a comanda cadouri si decoratiuni pentru masa de Craciun, viziteaza magazinul onine eJuliana.ro, la sectiunea speciala dedicata craciunului!

Pentru confirmarea stocului in magazin, precum si pentru alte detalii de livrare si achizitionare, sunati la numarul de telefon al magazinului fizic!

Suna acum 0785232325
Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Decoratiuni de Craciun
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *