Decoratiuni pentru masa de Craciun in familie

Decoratiuni de Craciun: farfurii cu reni si solnite.

Decoratiuni pentru masa de Craciun

Sunt sigura ca multe dintre voi v-ati gandit deja, poate chiar v-ati facut un mic plan in legatura cu felul in care va arata anul acesta masa de Craciun. Retetele sunt bine stiute deja, insa si un set de decoratiuni pentru masa de Craciun are un rol extrem de important. Acesta nu ajuta numai la crearea unei atmoasfere de sarbatoare, ci intregeste, in acelasi timp, peisajul acestei sarbatori. Farfuriile decorate cu reni si solnitele in forma de oameni de zapada sunt detaliile pentru masa de Craciun care vor face diferenta!

Decoratiuni pentru masa de Craciun

De ce sa cumperi un set de farfurii cu tematica de Craciun? Raspunsul este foarte simplu: odata achizitionat, acest set se poate reutiliza in fiecare an. Ai nevoie doar de putina imaginatie! Integrate in colectia decoratiunilor de Craciun, aceste farfurii simpatice se pot folosi in mai multe moduri, spre exemplu: pe post de platouri pentru prajituri sau, pur si simplu ca farfurii cu tematica de Craciun la masa. Va garantam ca vor arata foarte bine datorita culorilor vibrante si datorita motivului cu reni, care este absolut adorabil! 🙂

Decoratiuni pentru masa de Craciun

Sa nu uitam de miciile detalii cu privire la decoratiuni pentru masa de Craciun! Aici ne referim la solnite, servetele de Craciun, tacamuri impecabile, pahare deosebite. Rolul acestor detalii, sau, mai bine spus, accente, este de a oferi o nota de sarbatoare intregului decor. Preferatele noastre sunt solnitele in forma de oameni de zapada. Acestea au un aer jucaus, iar felul in care au fost concepute te face sa zambesti constant. Aceste solnite vor fi, cu siguranta si pe placul copiilor!

Decoratiuni pentru masa de Craciun

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *