Decoratiuni pentru Halloween

Ce decoratiuni pentru Halloween sa-ti achizitionezi si anul acesta?

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de Halloween, ne-am gandit sa-ti prezentam cateva idei inedite de decoratiuni pentru Halloween, aceasta sarbatoare de origine pagana, pe care romanii incep sa o indrageasca tot mai mult. Halloween-ul este o sarbatoare care provine de la celti si care s-a raspandit prin intermediul migratiei irlandezilor in SUA din secolul al XIX-lea.

Astazi, Halloweenul este una dintre cele mai populare sarbatori in randul populatiilor occidentale datorita misterului si aurei de basm pe care a capatat-o atat in randul copiilor, cat si in randul adultilor.

Cum sa-ti decorezi casa cu decoratiuni pentru Halloween?

Daca si tu te numeri printre persoanele care s-au indragostit de aceasta sarbatoare, iata cateva idei de decoratiuni tipice de Halloween pentru casa ta:

1. Decoratiuni de Halloween cu cap de dovleac

Dovleac si pisica neagra de Halloween
Poate cel mai cunoscut simbol al Halloween-ului este dovleacul. Dar nu dovleacul pe care il gasesti in gradina sau in piata, ci doar coaja acestuia, decupata in forma umanoida pentru a inspira teama celor care dau nas in nas cu el. Pentru maximizarea efectului, se introduce in interiorul acestuia o lumanare sau orice alta sursa de iluminat si se asteapta lasarea intunericului.

2. Panzele de paianjen artificiale- decoratiuni pentru Halloween

colaj-decoratiuni-de-halloween
Daca in restul anului panzele de paianjen nu sunt tocmai o prezenta binevenita in casele noastre, statutul acestora se schimba insa de Halloween. Desigur, nici de Halloween nu vom opta pentru panze de paianjen propriu-zise, ci pentru simple reprezentari ale acestora sub forma de ornamente pentru prajituri sau chiar obiecte de decor.

Citeste si:  Sticla de vin cadou pentru barbati
Decoratiuni de Halloween cu dovleci pentru casa
Decoratiuni pentru HalloweenDecoratiuni pentru Halloween

3. Ornamente si decoratiuni de Halloween in forma de fantoma

Decoratiuni de Halloween pentru casa Decoratiuni pentru Halloween
Decoratiuni pentru Halloween

Acest tip de ornament nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa in care se sarbatoreste Halloween-ul. Avand in vedere faptul ca aceasta sarbatoare se refera de fapt la noaptea din an in care putem interactiona cu lumea spiritelor, este important sa nu omitem decoratiunile sub forma de fantome.

4. Figurinele cu lilieci sunt si ele nelipsite printre decoratiunile de Halloween

Halloween-usa-casa Decoratiuni pentru Halloween
Decoratiuni pentru Halloween

 

Atunci cand nu este emblema lui Batman, liliacul preia atributii mai putin nobile si devine simbolul vampirilor care bantuie casele parasite din filmele de groaza. Acesta este de fapt si motivul pentru care ne putem construi foarte multe accesorii handmade in forma de liliac pentru a fi siguri ca suntem pregatiti de cea mai infricosatoare noapte din an.

Decoratiuni de Halloween pentru casa
Decoratiuni pentru Halloween
Sumar
Decoratiuni pentru Halloween pe care trebuie sa le ai
Nume Articol
Decoratiuni pentru Halloween pe care trebuie sa le ai
Descriere
Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de Halloween, ne-am gandit sa-ti prezentam cateva idei inedite de decoratiuni pentru Halloween, aceasta sarbatoare de origine pagana, pe care romanii incep sa o indrageasca tot mai mult.
Autor
Publicat de
Juliana
Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *