Decoratiuni pentru bucatarie

Decoratiuni pentru bucatarie

Atunci cand cautam decoratiuni pentru bucatarie, trebuie sa stim care este stilul mobilierului din aceasta incapere si sa ne imaginam cum am dori sa arate rezultatul final, astfel incat sa nu o umplem cu obiecte inutile care nu au legatura intre ele.

Alegerea celor mai potrivite decoratiuni pentru bucatarie poate fi ingenioasa, daca acestea au si un scop practic, pe langa scopul decorativ.

decoratiuni pentru bucatarie clasica
Pentru o bucatarie amenajata in stil clasic, cu obiecte de mobilier realizate din lemn, puteti alege decoratiuni pentru bucatarie confectionate din acelasi material, iar ideal ar fi ca nuanta lemnului sa se potriveasca obiectelor de mobilier.

decoratiuni pentru bucatarie vase de lut cadouri traditionale romanesti

Daca pretuiti valorile traditionale si aveti o bucatarie decorata in stilul clasic-rustic, puteti opta pentru un suport de lemn pentru farfurie, in care puteti aseza o farfurie cu motive traditionale romanesti.

Farfurii decorative cu pasari pentru bucatarie

Aceasta decoratiune poate infrumuseta blatul de lucru, pervazul sau un mic raft pe care puteti aseza frumos condimentele.

Decoratiuni pentru bucatarie raft pentru condimente
Bucataria este unul dintre locurile casei in care se reuneste la masa intreaga familie si este important ca aceasta incapere sa contina obiecte comune, asadar atunci cand alegeti decoratiuni pentru bucatarie, puteti opta pentru o rama foto, in care sa introduceti o fotografie cu familia.

ceas de perete antichizat si cuier Home
Daca aveti o afinitate pentru vinurile fine, bucataria este locul perfect in care sa amenajati un spatiu special destinat acestora.

Citeste si:  Recomandari de cadouri pentru oamenii de afaceri

Suport de vin bambus si pahare de vin

Atunci cand alegeti decoratiuni pentru bucatarie, va puteti orienta catre un tablou cu mesaj despre vinuri, alaturi de care puteti asorta un ceas vintage, combinatie care va inspira aerul unei vinarii domnesti.

Ceas de perete Pinot Noir si suport sticle de vin decoratiuni pentru bucatarie
Daca aveti o bucatarie spatioasa, in aceasta incapere puteti aduce o nota de eleganta si stil daca alegeti sa o decorati cu un minibar in forma de glob cu masuta, in care va puteti pastra cele mai fine bauturi.

Mini bar cu glob pamantesc

Tot in acest spatiu, puteti opta pentru un suport de vinuri, elegant si practic, realizat din lemn, pe care cu siguranta oaspetii dumneavoastra il vor admira.

Suport pentru sticle de vin minibar
In perioada sarbatorilor de iarna, cateva decoratiuni pentru bucatarie care ii vor impresiona cu siguranta pe invitati pot fi cateva platouri de portelan cu motive de sarbatoare sau legate de vin, care vor infrumuseta masa cu cele mai alese mancaruri.

Farfurie decorativa cu sticla de vin pentru bucatarie
Raftul cu condimente sau camara cu bunatati pot fi infrumusetate cu ajutorul unor decoratiuni de bucatarie inedite, precum cateva statuete din lemn, portelan sau din bronz.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *